Mysterie Museum-tour

De Mysterie Museum-tour is een spannende en superleuke tocht door de geschiedenis. Met een podcatcher aan je oor dool je door de 27 schatkamers en ontdek je de spannendste verhalen: van de geroofde kunst tot het leven vroeger aan boord van VOC-schepen. De kidstour bevat luisterverhalen, maar ook (kijk)opdrachten waarbij je schilderijen gaat vergelijken of op zoek gaat naar bijvoorbeeld katten. Er zijn opdrachten met keuzeknoppen (kies A, B of C) of opdrachtjes die je alleen of samen met elkaar maakt – zoals een selfie maken. Als je deze tour doet, maak je kennis met alle mysteries in het museum.

Spectaculaire VR-beleving

Haal bij de balie de speciale podcatcher voor de Mysterie Museum-tour en geniet samen van een spannende en superleuke tocht door de geschiedenis. De Mysterie Museum-tour is geschikt vanaf 6 jaar. Voor de allerkleinsten of iets grotere jonge museumbezoeker zijn er ook papieren speurtochten beschikbaar. En wil je helemaal in het verleden ondergedompeld worden, kies dan voor de VR-beleving in de speciale VR-room van het Westfries Museum. Met de VR-bril op sta je opeens midden in de stad Batavia in het jaar 1627 en bezoek je de haven, een VOC-schip en de bruisende markt van deze wereldse handelsstad. Een spectaculaire belevenis voor jong en oud: geschiedenis was nog nooit zo dichtbij.

Gratis entree voor de jeugd

Jeugd tot en met 18 jaar heeft gratis entree tot het museum. De Mysterie Museum-tour en de speurtochten zijn eveneens gratis. De VR-beleving kan alleen geboekt worden bij de balie tijdens het museumbezoek zelf voor € 2,50 per persoon. Vanwege de nog geldende restricties is er een beperking van het aantal deelnemers aan Batavia 1627 VR, dus check bij de balie of er nog plaats is. Tickets voor het Westfries Museum zijn online en aan de deur verkrijgbaar. Reserveren is niet verplicht, maar wordt aangeraden om teleurstelling te voorkomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling