alleuitjes_header_nieuws

Onoverzichtelijk, hinderlijke reclame, uren zoeken voor je iets vindt, door de bomen het bos niet meer zien. Dat is kort samengevat de kritiek op de meeste websites voor uitjes. Dat moet toch beter kunnen? En dit is ook precies de reden voor de lancering van AlleUitjes.nl.

AlleUitjes.nl: veel te zien, makkelijk te vinden
AlleUitjes.nl biedt op dit moment al ruim 1.000 uitjes in 30 categorieën, en per maand komen er minstens 100 nieuwe uitjes bij. Dat klinkt veel, 1.000, maar door onder andere de makkelijke zoekfunctie, de categorieën en de Google kaart is het zoeken heel simpel. Je kunt zoeken op naam, op locatie en op categorie.

Beter dan concurrenten
AlleUitjes.nl is de beste site als het gaat om dagjes weg. Alleuitjes.nl onderscheidt zich door het prettige en overzichtelijke design. De uitjes worden in een categorie getoond en gesorteerd aan de hand van populariteit. Bij elke categorie staat een interactieve Google kaart waarop alle uitjes te vinden zijn, zodat je makkelijk een uitje kan vinden bij jou in de buurt. En elk uitje bevat foto?s, video?s, en de laatste Twitter-berichten.

Welke informatie is te vinden
Elk uitje is beschreven door professionele schrijvers en alle relevante informatie wordt genoemd.
Bij elk uitje is er veel informatie te vinden:

  • een beschrijving van het uitje
  • Youtube video?s
  • de laatste Twitterberichten van het uitje
  • bezoekadres, weergegeven op een interactieve Google kaart
  • e-mailadres, telefoonnummer en postadres
  • toegangsprijzen voor volwassenen, kinderen, senioren, en eventuele kortingen die beschikbaar zijn zoals CJP, museumjaarkaart en 65+

Waar te vinden
AlleUitjes is te vinden op Twitter, Facebook en Google+. Ook heeft Alleuitjes een RSS en is er een mogelijkheid om je aan te melden voor een dagelijkse nieuwsbrief waarin de nieuwste uitjes staan. Als je een vraag hebt kun je die hier stellen.
Als jouw favoriete uitje nog niet te vinden is, kan deze worden doorgegeven en zal deze zo snel mogelijk worden toegevoegd.

Laat een antwoord achter