Kom speuren naar het verdwenen diamanten collier in het Châtelet van Kasteel de Haar

Vanaf 18 februari t/m 6 juni 2022 is het Châtelet van Kasteel de Haar eenmalig geopend. Voor de kleine detectives ligt er een brief van de baron klaar in het Châtelet. Hij heeft jouw hulp nodig om te speuren naar het verdwenen diamanten collier. Het collier is hét grote cadeau van de baron voor de verjaardag van de barones. Help de baron het diamanten collier te vinden voor het verjaardag diner van de barones begint.

Ga op pad in het Châtelet als een echte detective en kijk of het jou lukt om alle vragen op te lossen en zo het diamanten collier te vinden. Ondertussen leer je ook veel over het Châtelet, waar de familie en gasten (nog steeds) verblijven. Kan jij alle opdrachten oplossen?

Volwassenen kunnen het Châtelet ontdekken door de vele verhalen die de zaalgidsen graag met jullie delen. Daarnaast is er een handzaam boekje dat de verhalen vertelt over de vele kamers en vertrekken.

De speurtocht “Het verdwenen diamanten collier” is gratis verkrijgbaar bij de kassa tijdens een bezoek aan het Châtelet en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 10 jaar. Het Châtelet is dagelijks geopend van 12:00 tot 16:00 uur.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling