Wat is er te doen in de meivakantie

Beleef de lente op een bijzondere wijze 

Er komen bladeren aan de bomen, de dagen worden langer en we genieten van de eerste zonnestralen. In de lente is het tijd om lekker vroeg naar buiten te gaan. Daarom krijgen alle vroege vogels korting op een bezoek aan het muZIEum. 

Beleef in de meivakantie van 23 april tot en met 15 mei de lente in onze belevingen. Onze blinde en slechtziende gidsen staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens jouw bijzondere ontdekkingsreis. Want wie kan dat nu beter dan een ervaringsdeskundige zelf? 

Ga naar muzieum.nl/meivakantie om jouw beleving te boeken! 

VROEGE VOGEL KORTING 

Alle vroege vogels worden beloond! Wanneer je één van de donkerbelevingen boekt tot en met het tijdslot 10.00 uur krijg je korting op je bezoek. Een goede reden om vroeg uit bed te komen! 

Tarieven 

Entree volwassenen €14,75 in plaats van €16 per persoon. 
Entree kinderen €9,75 in plaats van €11 per persoon. 
Gebaseerd op het online kortingstarief. 

Voorwaarden 

Deze actie is alleen online te reserveren. 
Geldig in de meivakantie (23 april t/m 15 mei), ook in het weekend. 
Geldig voor de donkerbelevingen met starttijden: 09.30 uur, 09.45 uur en 10.00 uur. 
Vanaf 2 personen te reserveren. 
Niet in combinaties met andere acties. 

BELEVINGEN IN LENTESFEREN 

Wie zegt dat je niet kan genieten van het lenteseizoen als je niets of weinig ziet? De vele geuren en kleuren, een warme zon op je gezicht, spelende kinderen en fluitende vogels. Er is genoeg te ontdekken in de lente door te ruiken, horen, voelen en proeven. Ervaar het zelf in de meivakantie! 

SPELLETJES SPELEN ZONDER SCHERP ZICHT 

In 2022 staat het thema vrije tijd centraal. Iedereen houdt van vrije tijd of het nou sporten, lezen of schilderen is. Maar hoe doe je dat allemaal als je blind of slechtziend bent? Met de meivakantie voor de deur vertelt collega Remko over het spelen van spelletjes met slecht zicht. Bekijk de blog van Remko hier. En probeer het tijdens je bezoek zelf op het doe-plein! 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling