Een cultureel uitje in Rotterdam gezocht? Hier moet je naartoe!

Ben je op zoek naar het leukste culturele uitje in Rotterdam? Rotterdam is een geweldige stad waar veel te doen is. Ga naar bijvoorbeeld naar Doctor Watsons escape room of bezoek Diergaarde Blijdorp. Wij zochten uit wat de leukste uitjes in Rotterdam zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder voor onze leuke tips en bekijk eens welk cultureel uitje jou het leukst lijkt.

Ga naar een escape room

Bezoek de ideale escape room met het gezin en los mysteries op in de kelder van de Arminiuskerk. Binnen een 60 minuten durende ervaring zal je veel plezier beleven met jouw gezin, vrienden of collega’s bij Doctor Watsons escape room. In deze escape room is het erg belangrijk om goed met elkaar samen te werken, om zo allerlei mysteries, raadsels en echte hersenkrakers te kunnen oplossen. Heb je zin in een spannende ervaring? Dan moet je zeker deze escape room bezoeken.

Bezoek de Euromast

De Euromast is toch wel de gaafste bezienswaardigheid van Rotterdam en een waar icoon zelfs. In de Euromast kun je lekker uit eten gaan, overnachten en zelfs abseilen. Bezoek de Euromast en geniet van het prachtige uitzicht over Rotterdam op 185 meter hoogte. Dit uitje is erg leuk voor gezinnen, maar ook voor bedrijven of om met vrienden te bezoeken.

Ga naar Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam staat ook wel bekend als een van de grootste overdekte miniatuur werelden in Nederland. Je kunt zien hoe de Erasmusbrug er in het klein uitziet, maar dat is niet het enige. Je kunt heel Nederland van boven aanschouwen en zien hoe mooi ons land is. Miniworld Rotterdam is erg leuk om te bezoeken met je kinderen, maar ook leuk om te bezoeken met vrienden of collega’s. Er is voor deze diverse groepen genoeg te zien en te doen.

Bezoek Diergaarde Blijdorp

Ben je van plan om Rotterdam te bezoeken, dan mag je Diergaarde Blijdorp zeker niet overslaan. Een uitje naar deze dierentuin zal jullie ongetwijfeld een geslaagde dag opleveren. Diergaarde Blijdorp is een van de oudste dierentuinen van Nederland. Je zal diverse prachtige dieren in deze dierentuin kunnen aanschouwen, zoals tijgers, giraffen en apen, maar ook mooie vlinders. Voor zowel kinderen als volwassenen is Diergaarde Blijdorp erg leuk.

Weet jij al welk cultureel uitje in Rotterdam je het meest aanspreekt?

Stats & tags


Laat een antwoord achter