Introductie

Spelen, eten en feesten. Dat zijn de drie stappen van het 123 Speelparadijs.

Ga naar de website van 123 Speelparadijs

Historie en populariteit

Sinds 1 oktober 2008 is de naam Indoor Speelparadijs veranderd in 123 Speelparadijs. Het speelpark is sindsdien uitgebreid met de mogelijkheid om feest te vieren; in de feestzaal van 123 of een locatie naar keuze.

Locatie

123 Speelparadijs ligt in het Brabantse Eindhoven. Het is goed bereikbaar met de auto. U parkeert gratis. Komt u liever met het openbaar vervoer? Dat is geen probleem: vanaf de bushalte is het drie minuten lopen naar het speelpark. In de nabije omgeving liggen de Sonsche heide en de Nieuwe heide, prachtige natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. In de zomer is een bezoek aan zwemplas Aquabest een aanrader.

Programma / activiteiten

Het speelpark is ingedeeld in twee delen: voor de peuters en kleuters is een aparte speelhoek waar ze veilig en ongestoord kunnen spelen. Er zijn onder andere klim- en klautertoestellen, glijbanen en een ballenbad. Grotere kinderen leven zich uit op de elastiektoren, de rodelbaan, of gaan apenkooien. In de restauratie zijn huisgemaakte salades verkrijgbaar, frietjes, pannenkoeken, de ‘beroemde’ Jungleburger en nog meer lekkers. Er is een ruime keuze aan ‘gezond lekkers’. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. U kunt ook een menu naar wens laten samenstellen. Dit dient u wel vooraf te bespreken. Vanaf het binnenterras heeft u goed zicht op uw kinderen. De 3 staat voor feest. Er zijn talloze mogelijkheden voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en familiefeesten. U kunt bijvoorbeeld een arrangement boeken waarbij u gaat bowlen, karten of klimmen. Het speelparadijs is open van woensdag tot en met zondag. Tijdens schoolvakanties van het zuiden is het dagelijks geopend. Kinderen tot 1 jaar en volwassenen mogen gratis naar binnen.

Stats & tags


Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling