Introductie

Op zoek naar avontuur? Grote kans dat je bij A GoGo Valkenburg vindt wat je zoekt. Met de kabelbaan naar boven en rodelend de heuvel af of wat te denken van lasergamen, paintballen of minigolfen onder de aarde in een grot. Nog niet avontuurlijk genoeg? Beklim dan de Wilhelminatoren en suis langs de honderd meter lange tokkelbaan weer naar beneden. A GoGo Valkenburg is de plek voor een avontuurlijk dagje uit.

Ga naar de website van A GoGo Valkenburg

Historie en populariteit

A GoGo Valkenburg is al jaren een begrip in Zuid-Limburg. Jaarlijks vinden vele duizenden bezoekers hun weg naar dit centrum van avontuur. Door de lucht of onder de grond, A GoGo Valkenburg weet bij iedere bezoeker de adrenaline door het lichaam te laten gieren.

Locatie

De ligging is spectaculair, het uitzicht magistraal. Wie bovenop de Wilhelminatoren staat heeft Zuid-Limburg aan zijn voeten. Bij helder weer zijn zelfs Duitsland en België te zien. Maar in Valkenburg is er meer dan alleen de Wilhelminatoren en A GoGo Valkenburg. Wat te denken van het Themapark Sprookjesbos. Roodkapje en de boze wolf, Hans en Grietje, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, allemaal komen ze hier voorbij. In het Sprookjesbos kun je wandelen door de oriëntaalse wereld van Duizend-en-een-nacht. En helemaal spannend zijn natuurlijk de Wildwaterbaan en het Schommelschip. Een bezoekje aan A GoGo Valkenburg kan prima gecombineerd worden met deze heerlijke sprookjeswereld.

Programma / activiteiten

A GoGo Valkenburg is de ideale plek om feestjes te vieren. Of het nu een kinderfeestje is of een leuk uitje met collega’s, familie of vrienden, succes en plezier zijn gegarandeerd. Om het dagje uit helemaal compleet te maken heeft A GoGo Valkenburg een aantal avontuurlijke en smakelijke arrangementen in het leven geroepen. Wat te denken van het All-in Pakket Wilhelminagroeve. Na ontvangst met een drankje wordt er gelasergamed. En onder het genot van een heerlijk Bourgondisch buffet wordt later de uitslag van het lasergamen bekend gemaakt.

Stats & tags


Valkenburg aan de Geul, Limburg, Nederland
Dieren & Natuur, Natuur

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling