Introductie

Wie wil er nu niet af en toe eens helemaal los gaan. Even lekker alles sores vergeten en de waan van de dag de waan van de dag laten. Paintball is hier uitermate geschikt voor. Lekker schieten met verf of vrienden of collega’s. En als het paintballen dan ook nog eens op een van de meest gevarieerde en spectaculaire terreinen van ons land plaats vindt, dan kun je je lol helemaal niet meer op. Hiervoor ben je in Bergen op Zoom aan het juiste adres. In deze West-Noord-Brabantse stad is Ace Paintball gevestigd, een organisatie die al twee decennia lang het hart van paintballenthousiastelingen sneller laat kloppen.

Ga naar de website van Ace Paintball

Historie en populariteit

Ace Paintball is in 193 opgericht. In die tijd stond het spel nog in de kinderschoenen. Maar inmiddels is Ace Paintball uitgegroeid tot een professionele organisatie die, mede dankzij het fantastische terrein waarop hun schietpartijen gehouden worden, jaarlijks vele paintballliefhebbers een geweldige dag laat beleven. Paintball zelf is een van origine Amerikaanse activiteit en komt voort uit de veehouderij. In vroegere tijden werden de verfkogels gebruikt om het vee te kleuren, zodat duidelijk was welk vee van wie was.

Locatie

Paintballen bij Ace Paintball duurt vier uur. Daarom is het goed te weten dat er in Bergen op Zoom zelf ook nog voldoende te beleven valt om een dagje paintballen mee te combineren. Bergen op Zoom is zelf een bijzonder pittoreske stad. De stad herbergt ruim driehonderd Rijksmonumenten. Onder andere aan de Grote Markt staat nog een aantal mooie gebouwen. Die overigens prima te aanschouwen zijn vanaf een van de vele terrasje alwaar je wordt getrakteerd op de echte Brabantse gastvrijheid. Andere bijzondere bouwwerken die het bezichtigen meer dan waard zijn zijn het Markiezenhof, de Gevangenenpoort en delen van de vroegere vestingwerken. Natuurliefhebbers kunnen in de buurt van Bergen op Zoom eveneens hun hart ophalen. Even ten zuiden van de stad ligt het immens grote moerasgebied ‘het Markiezaat’. Dit moerasecosysteem, dat door de aanleg van de Oesterdam langzaam maar zeker van zout naar zoet verandert, een transitie die over een jaar of twintig voltooid is, is internationaal befaamd en bijzonder gevarieerd voor wat betreft flora en fauna.

Programma / activiteiten

Paintballen kan het hele jaar door bij Ace Paintball. In de zomermaanden april tot en met september kun je ook van 17.00 tot 21.00 uur paintballen. Daarnaast is een dagje paintballen ook uit te breiden met bijvoorbeeld een barbecue. Raadpleeg de website voor meer mogelijkheden en informatie.

Stats & tags


Breda, Noord-Brabant, Nederland
Paintball, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling