Introductie

AestaS staat garant voor een dag ultieme ontspannen. Naast de diverse sauna’s kunt u terecht bij de manicure, pedicure, kapsalon en de Praktijk voor Huidverbetering.

Ga naar de website van Aestas

Historie en populariteit

Het gezicht achter AestaS is Ineke Sommer. Al meer dan 27 jaar is zij gespecialiseerd in huidverzorging. AestaS is dan ook al jaren een begrip voor een ieder met huidproblemen. Sommer werkt nauw samen met diverse artsen en dermatologen.

Locatie

AestaS ligt in Lelystad, aan het Havendiep. Vanuit het complex kijk je het water over; de polder in. Met de auto is de wellness uitstekend bereikbaar. Dit geldt ook voor het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Op zoek naar rust in uw hectische bestaan? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan AestaS. Gegarandeerd warm, loom thuiskomen met een leeg hoofd dat de drukte van alledag weer aan kan. Er zijn verschillende sauna’s, zoals de Finse sauna en de kruidensauna. Ook is er een Turks stoombad, een zwembad wat ’s winters overdekt is en een hydromassagebad. Vanuit de omsloten tuin –die gesitueerd is op het zonnige zuiden- heeft u een prachtig uitzicht over het water van het Havendiep. En voor wie nog een kleurtje kan gebruiken: u kunt gebruik maken van een zonnebankkuurtje. Bij de Praktijk voor Huidproblemen kunt u uw huid door een deskundige laten verzorgen. Ook is er een pedicure, manicure, een kapsalon waar u naast de gangbare zaken ook hair extensions kunt laten zetten. Er is ruime keuze uit massages, gelaatsbehandelingen, ontharen, peelings en permanente make-up. Nieuw is de zuurstofbehandeling, waarbij binnen zes weken rimpels en lijntjes aanzienlijk verminderen. Kortom, u gaat naar huis als herboren. En om teleurstelling te voorkomen: bel altijd vooraf of er nog plaats is!

Stats & tags


Lelystad, Flevoland, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling