Introductie

Zwembad Akwamarijn biedt alle ingrediënten voor een paar uurtjes watersport en ontspanning. Bezoekers kunnen hier recreatief zwemmen of een baantje trekken, maar ook meedoen aan het uigebreide aanbod wateractiviteiten. Het zwembad beschikt eveneens over een sauna voor totale relaxatie en een zonnebank voor het opdoen van een gezond zomerse tint. Het zwembad is een spetterend en gezellig uitje voor het hele gezin, omdat er voor alle leeftijden veel leuks te beleven is. Gasten kunnen hier zomaar tussendoor een paar uurtjes de verkoeling opzoeken, maar zwembad Akwamarijn leent zich ook uitstekend voor een complete dag uit.

Ga naar de website van Akwamarijn

Historie en populariteit

Vanaf het moment dat zwembad Akwamarijn de deuren voor publiek heeft geopend, hebben al veel inwoners van Zaltbommel het bad een bezoekje gebracht. Vanwege het veelzijdige aanbod met sportieve activiteiten is het zwembad geschikt voor jong en oud. Ook steeds meer mensen van buiten deze stad weten Akwamarijn te vinden. Vooral bij scholen, kinderen en families is het zwembad erg populair.

Locatie

Zwembad Akwamarijn is gelegen in Zaltbommel, een gemeente in de provincie Gelderland. Met eigen vervoer is de locatie goed bereikbaar. Zaltbommel beschikt over een station, dus de gemeente is tevens met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf het station kan met de regiotaxi nemen.

Programma / activiteiten

Zwembad Akwamarijn is een voordelig en spetterend uitje voor het hele gezin. Bezoekers kunnen kiezen voor tal van wateractiviteiten. Uiteraard kan er hier recreatief gezwommen worden, maar ook lekker verfrissend en sportief je dag beginnen tijdens het ontbijtzwemmen voor vroege vogels en lunchzwemmen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast worden er zwemlessen gegeven en kunnen gasten op ieder moment instappen bij diverse aqua activiteiten zoals aquajoggen en hydrofit.

Het zwembad beschikt eveneens over een sauna waar bezoekers gebruik van kunnen maken op dinsdag- en donderdagavond en bij de zonnestudio is het het hele jaar zomer. Een bezoekje aan de zonnebank kan worden gecombineerd met een zwembezoek. Kortom, zwembad Akwamarijn biedt 12 maanden in het jaar waterplezier aan alle leeftijden.

Stats & tags


Zaltbommel, Gelderland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling