Introductie

All in Echt is een compleet evenementencentrum in Limburg voor jong en oud. Hier kunnen bezoekers karten, paintballen, bowlen, deelnemen aan workshops alsook een feestje vieren. All in Echt beschikt over diverse thema zalen, met allen een eigen stijl en een megagroot evenemententerrein. Het partycentrum is dan ook uitermate geschikt voor zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten en familie arrangementen.

Ga naar de website van All in Echt

Historie en populariteit

All in Echt maakt onderdeel uit van de Entertain Group, die weer bestaat uit een combinatie van bedrijven. Al deze bedrijven hebben hun eigen afdeling, maar zijn wel allen gericht op de evenementen branche. In september 2009 opende All in Echt op een terrein van maar liefst 1500 m2 groot een nieuw evenementencentrum. Dit centrum werd uitgerust met disco bowlingbanen, een spectaculaire kartbaan, themazalen, lasergame en een paintball terrein. In september 2010 heeft kartbaan van All in Echt een complete restyling ondergaan, waardoor race liefhebbers kennis kunnen maken met een nog langere baan en een aantal zeer pittige nieuwe bochten. All in Echt partycentrum is de attractietrekker van Limburg en mag met zijn enorme grote locatie vele bezoekers verwelkomen.

Locatie

All in Echt evenementencentrum is gelegen in de gemeente Echt-Susteren in de provincie Limburg en is het gehele jaar geopend. Doordat het terrein in het midden van Limburg aan de snelweg A2 is gelegen, is het gemakkelijk met de auto of trein te bereiken.

Programma / activiteiten

All in Echt biedt voor bedrijven en particulieren een verrassend totaalconcept. De verschillende thema zalen hebben ieder hun eigen karakter en afmeting. Zij kunnen worden gebruikt voor onder meer grillen, salsa, grand café en brasserie. Dit zijn dan ook perfecte locaties voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten en groepsuitjes. Combinaties van workshops met heerlijk tafelen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Bij workshops kan gedacht worden aan een kartclinic, een workshop percussie, salsa of cocktailshaken.

Daarnaast kunnen bezoekers bij All in Echt terecht voor een uurtje bowlen op de discobowling of voor een sensationele, spannende kart heat over het circuit dat is geïnspireerd op Monaco. De bekende bochten, de Monaco tunnel en de unieke fly-over zorgen voor een echte formule 1 coureur sensatie. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd bij All in Echt, waarbij bezoekers onbeperkt kunnen genieten van entertainment, zoals Queensnight tijdens de Koninginnenacht, het Zep Festival, het Mega Kinderfeest of de diverse concerten. Kortom, All in Echt evenementencentrum is altijd in beweging om bezoekers te vermaken!

Stats & tags


Echt, Limburg, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 9:00u-17:00u
Dinsdag: 9:00u-17:00u
Woensdag: 9:00u-17:00u
Donderdag: 9:00u-17:00u
Vrijdag: 9:00u-17:00u
Zaterdag: 9:00u-17:00u
Zondag: 9:00u-17:00u

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=QrlRJyrPNLg

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling