Introductie

Groot innovatief overdekt ski- en snowboardparadijs in Oostenrijkse sfeer. Wilt u goed voorbereid op wintersport? Met de lessen bij Alpine Sports verkleint u de kans op blessures aanzienlijk.

Ga naar de website van Alpine Sports

Historie en populariteit

In 2010 bestond Alpine Sports vijftien jaar. Pionier Rob van Schie startte het skicentrum in 1995 met twee rolbanen. Inmiddels is het sneeuwparadijs uitgegroeid tot een professioneel indoor ski- en snowboardcentrum, waar zo’n 40 vakbekwame leraren werkzaam zijn. Hoogtepunt van de innovatieve sneeuwpret werd gerealiseerd met de opening van de R- Evelution in 2002. Deze draaiende schotel die de piste uitstekend nabootst, is ontworpen door eigenaar Van Schie.

Locatie

In het Zuid-Hollandse Den Hoorn ligt Alpine Sports. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Alpine Sports uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

Alpine Sports beschikt over drie rolbanen, twee reuzentrampolines, een borstelhelling en de R-Evelution. De laatste is ontworpen door de eigenaar van het indoor sneeuwcentrum. Bijzonder is dat het de piste nagenoeg nabootst en je daarmee uitstekend voorbereid wordt op het echte werk. De borstelhelling is er speciaal voor kinderen tot vijf jaar en op zondagmiddagen kunnen ze de ‘heuvel’ af sleeën. Vakkundige docenten verzorgen ski- en snowboardlessen. Door een goede voorbereiding, daalt de kans op een blessure tijdens de wintersportvakantie met zo’n 70%. Het sneeuwpark regelt regelmatig extra activiteiten. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor het houden van een kinderfeestje. Je kunt bijvoorbeeld met je vriendjes sleeën, trampolinespringen of Tiroler spelletjes spelen (Lederhose-hangen, Spijker-slaan). Alpine Sports bestaat naast het sportcentrum uit Alpine Reizen en Alpine Engineering. Alpine Reizen verzorgt dagtrips naar de sneeuw, skiparty’ s en verzorgde wintersportreizen voor de hele familie. De Engineeringtak ontwerpt, bouwt en onderhoudt indoorskibanen over de hele wereld.

Stats & tags


Den Hoorn, Zuid-Holland, Nederland
Skihallen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

1 Average
(1)
5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star  
1

Share your thoughts with other visitors.

Write a review →
  1. Volgende keer ergens anders lessen
    Door Indy - 11 februari 2018

    Vandaag voor een les naar alpine sport geweest met mijn broer voor ski lessen. Bij reservering meerdere malen gezegd dat we samen in een groepje willen. Staan we bij de baan word er gezegd dat ik met 5 kinderen van een jaar of 10 zit en mijn broer op een andere baan ook met jonge kinderen. Wij naar boven aangegeven dat dit niet afgesproken was waarop er antwoord word gegeven dit hebben jullie zelf gereserveerd. Terwijl we al meer dan een maand geleden geboekt hadden en toen ook gezegd werd dat we alle lessen bij elkaar zouden zitten. beetje asociaal van deze meneer die achter de balie zat, in plaats van een oplossing te vinden. Ook heel irritant is dat je iedere week een andere ‘leraar’ krijgt als je het zo mag noemen. Telkens word hetzelfde uitgelegd en door ieder word wat anders gezegd. De volgende keer zoek ik zeker een andere skibaan om te lessen.

Schrijf een beoordeling