Introductie

The American Roadhouse is een sfeervol partycentrum, geheel in western stijl. Stap binnen in een compleet andere wereld, de wereld van het Amerikaanse western leven. Hier kunnen bezoekers karten, minibiken, glowbowlen of deelnemen aan stoere westerngames of redneckgames. Kinderen kunnen zich uitleven op de spannende, leuke speeltoestellen. Uitrusten kan in de gezellige saloon, waar men ook terecht kan voor een heerlijk steengrill arrangement of een typische Amerikaanse barbecue. Bij the American Roadhouse kan men eveneens terecht voor succesvolle feesten, waar gegarandeerd nog lang over wordt nagepraat.

Ga naar de website van American Roadhouse

Historie en populariteit

In 1997 heeft partycentrum the American Roadhouse de deuren voor bezoekers geopend. In de jaren die daar op volgden is het bedrijf uitgegroeid tot een allround partycentrum met voor ieder wat wils. Er is een supersnel kartcircuit gebouwd en daarnaast is er en een aparte ruimte gecreëerd, geheel in de westernstijl , met de naam Roadhouse Ranch. Medio 2011 is de nieuwste attractie Redneck Summercamp geopend, waarin hilarische spelen centraal staan. Bladblazervoetbal en wieldopfrisbee zijn daar enkele voorbeelden van. The American Roadhouse is continue in beweging met vernieuwingen en uitbreiding. Dit zorgt ervoor dat het partycentrum niet alleen populair is bij nieuwe gasten, maar ook bij bezoekers die hier al eens zijn geweest. Het partycentrum verwelkomt dan ook jaarlijks zowel nieuwe, als vertrouwde gasten.

Locatie

The American Roadhouse is centraal gelegen in midden Nederland, in de gemeente Zaltbommel, provincie Gelderland. Het partycentrum ligt nabij de A2, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en is zodoende prima te bereiken met de auto. Bezoekers kunnen hier het hele jaar terecht voor feestelijkheden en uitstapjes.

Programma / activiteiten

Ga de strijd aan met collega’s, familie of vrienden op de supersnelle kartbaan, waarover the American Roadhouse beschikt. De uitdagende bochten, de rechte stukken waar hoge snelheden worden bereikt laten het bloed sneller stromen. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan zich uitermate goed vermaken op één van de 6 glowbowlingbanen. De prachtige blacklight effecten, de gloeiende bowlingballen en de flitsende lichten tijdens de gooi, Las Vegas is er niets bij. The American Roadhouse is een perfecte locatie voor feesten en partijen. Het partycentrum neemt alle gasten mee in de westernwereld van Amerika. Bierpul schuiven, kippen vangen, hamburger sjoelen, laserschieten, Robbie de Roadhousestier, de Kop van Bill, bierfietsen, de kruiwagenrace, het kussengevecht en wc rol prikken zijn allemaal ingrediënten voor een succesvol feest. Natuurlijk mag de echte Amerikaanse barbecue hier niet aan ontbreken. De saté, worsten en speklappen, maken het geheel compleet. Voor kinderen zijn er de speciale speeltoestellen, zoals de schommels in de speeltuin en het geweldige springkussen. Een verjaardagsfeestje vieren bij American Roadhouse is een ware belevenis. Kinderen kunnen kiezen uit onder meer een glowbowlfeest of het populaire Lucky Lukefeest. Zij beleven hier met al hun vriendjes en vriendinnetjes gegarandeerd plezier voor tien!

Ook biedt the American Roadhouse diverse horeca mogelijkheden. Zo kunt u genieten van een heerlijke barbecue of steengrill maaltijd, maar kunt u ook kiezen voor een maaltijdschotel of lekkere pancake op het buitenterras.

Stats & tags


Zaltbommel, Gelderland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling