Introductie

Bij Anac Indoor Karting & Adventure vinden bezoekers een compleet entertainment programma onder één dak. Er is voor ieder wat wils, zowel voor kleine groepjes als voor grote groepen. Hier kan men racen op een modern circuit als een volleerd coureur, onder professionele begeleiding. Zowel de beginnende karter als de meer ervaren karter kan hier terecht. Daarnaast biedt het indoor centrum eveneens adventure, want wie niet genoeg uitdaging vindt op het kartcircuit, kan zijn of haar fysieke gesteldheid, vindingrijkheid en handigheid testen op een traject op ongeveer vier meter boven de grond. Via touwbruggen, evenwichtsbalken, klimtraverse, netten en andere, wiebelige hindernissen dient zo snel mogelijk een afstand afgelegd te worden. In de gezellige bar kunnen bezoekers bijkomen van alle (in)spanningen van Anac Indoor Karting & Adventure.

Ga naar de website van ANAC Indoor Karting & Adventure

Historie en populariteit

Anac Indoor Karting & Adventure is in Nijmegen en omstreken een populaire uitgaansgelegenheid. Sinds de opening van het indoor entertainment kartcentrum, komen jaarlijks bezoekers van alle leeftijden hier hun vertier halen. Omdat er voor jong en oud veel plezier te beleven valt, is het Karting & Aventure een geliefd uitstapje, dat ook steeds meer mensen van ver buiten Nijmegen weten te vinden.

Locatie

Anac Indoor Karting & Adventure is gelegen in de stad Nijmegen, provincie Gelderland. Omdat het kartcentrum nabij de snelweg is gelegen, is het prima met eigen vervoer te bereiken. Het centrum beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Met het openbaar vervoer is het kartcentrum moeilijker te bereiken. Men dient te reizen met trein en bus of taxi.

Programma / activiteiten

Bij Anac Indoor Karting & Adventure kunnen bezoekers alleen karten, maar ook kiezen voor een arrangement inclusief bijvoorbeeld paintballen. Er kan individueel worden gekart, maar ook in wedstrijdverband. Iedereen van 14 jaar of ouder met een minimale lengte van 1.55 meter mag alleen in een kart stappen. Wie even niet rijdt en niets wil missen, kan de belevenissen op de baan aanschouwen vanuit het gezellige café, dat zich boven de baan bevindt.

Groepen kunnen gebruik maken van één van de zalen met onder meer een uitgebreid buffet. En wie geen zin heeft om te racen, kan zich uitleven in de Anac Adventure. Hierbij wordt een spannend en vooral wiebelend traject afgelegd langs hindernissen die zich circa vier meter boven de grond bevinden. Anac Indoor Karting & Adventure is zodoende uitermate geschikt voor groepen en uitstapjes met vrienden, collega’s of familie.

Stats & tags


Nijmegen, Gelderland, Nederland
Kartbanen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling