Introductie

Attractiecentrum Zoetermeer beschikt over verschillende attracties en is daarmee een bijzonder leuk uitje voor het hele gezin. Echter, dient men er wel rekening mee te houden dat de meeste attracties geschikt zijn voor kinderen met een minimum lengte van 1.35 meter. Bezoekers kunnen bij Attractiecentrum Zoetermeer terecht voor onder meer karten, lasergamen, mission possible, bungee run, sumoworstelen en quizmaster. Het attractiepark beschikt eveneens over een eigen restaurant is dan ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, familie uitjes, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes.

Ga naar de website van Attractiecentrum Zoetermeer

Historie en populariteit

Attractiecentrum Zoetermeer is in de zomer van 1995 geopend en had destijds alleen de beschikking over een kartbaan. Het centrum had toe de naam Holland Indoor Karting. Sinds 2000 is er een spectaculaire ultramoderne kartbaan van ruim 500 meter bijgekomen en door de jaren heen is het bruisende indoorcentrum uitgebreid met diverse andere leuke attracties naast het karten. De naam is daarom veranderd in Attractiecentrum Zoetermeer.

Locatie

Vele toeristen, dagjesmensen en de locale bevolking in en rondom Zoetermeer kennen de weg naar dit Attractiecentrum. Jaarlijks verwelkomen zij dan ook duizenden bezoekers.

Programma / activiteiten

Attractiecentrum Zoetermeer is gelegen in de provincie Zuid Holland, gemeente Zoetermeer en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Vanuit Leiden en Den Haag rijden treinen en bussen richting Zoetermeer.

Er is veel te doen en te beleven in Attractiecentrum Zoetermeer. Er kunnen kartwedstrijden worden gereden en er zijn special kart heats voor kinderen. Daarnaast kan men deelnemen aan bijvoorbeeld bungee soccer, een soort van voetballen, maar dan anders, diverse schietspellen, lasergames en meer.

Het Attractiecentrum Zoetermeer heeft eveneens diverse arrangementen samengesteld. Zo zijn er speciale arrangementen voor de hele familie, voor bedrijven of vrijgezellenfeesten, maar kan men ook kiezen voor een laserarrangement of kart arrangement. Ook voor leuke kinderfeestjes is het attractiepark een prima locatie.

Het centrum beschikt over een bargedeelte met uitzicht over de kartbaan en diverse rustige zalen voor een sfeervol diner of een gezellige lunch. Ideaal voor een zakelijke bijeenkomst of wanneer men iets te vieren heeft.

Stats & tags


Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Entertainment, Recreatiecentra

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling