Introductie

Een rodelbaan, bouwhoek, ballenbakken, glijbanen, noem het maar op. Alle kinderen tot en met 11 jaar vermaken zich prima in dit grote overdekte speelpaleis, met grote buitenspeeltuin.

Ga naar de website van Attractiepark De Goudvis

Historie en populariteit

De Goudvis startte in 1987 als een van de eersten in Nederland met de kofferbakmarkt. Dit concept is overgewaaid uit Engeland. Ruim twintig jaar later houdt De Goudvis nog altijd een jaarlijkse kofferbakmarkt. Het is een vrijmarkt waarbij spulletjes worden verkocht vanuit de auto. Dit evenement vindt buiten het attractiepark plaats en is vrij toegankelijk.

Locatie

Halverwege de N9 die loop t van Alkmaar naar Den Helder, ligt attractiepark De Goudvis in het plaatjes Sint Maartenszee. De Goudvis ligt tussen wordt omringd door het Noordzeestrand, de bollenvelden en het duingebied. Het is dan ook een prima startpunt voor een mooie ontdekkingstocht door de omgeving. Met de auto is het speelparadijs goed bereikbaar. Let op: stel uw routeplanner in op de plaats Sint Maartensvlotbrug.

Programma / activiteiten

Of het nu regent of de zon schijnt, bij De Goudvis kun je altijd lekker spelen. Er is een grote buitenspeeltuin waar je je helemaal kunt uitleven. Er zijn trapskelters, waterfietsen, kabelbanen, schommels, een speelkasteel, een grote zandbak en nog veel meer. Op een van de talloze picknickplaatsen kunt u uw eigen consumpties nuttigen. Wilt u een plekje voor u zelf, waar u rustig zit en uw waardevolle spulletjes kunt achterlaten? Dan huurt u toch een blokhut! Binnen, in een van de drie overdekte speelhallen, is ook van alles te ontdekken en te beleven. Voor de allerkleinsten is hier een aparte speelhoek ingericht. Papa’s, mama’s en andere begeleiders mogen gratis naar binnen in het overdekte speelpaleis. Je mag hier –in tegenstelling tot de buitenspeeltuin- geen eigen consumpties nuttigen. De Goudvis is van april t/m oktober dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur, en van november t/m maart geopend op woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de aan de regio gebonden schoolvakanties is de Goudvis dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Stats & tags


Sint Maartensvlotbrug, Noord-Holland, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling