Introductie

Apenkooien, een vulkaan beklimmen, in een razend tempo de rupsenachtbaan trotseren: dit is Attractiepark Duinen Zathe in het mooie Appelscha. Een park voor jong en oud; deels overdekt.

Ga naar de website van Attractiepark Duinen Zathe

Historie en populariteit

Het pretpark profileert zich met de kreet: ‘compleet en betaalbare dag uit’. Entreekaarten zijn verkrijgbaar vanaf €5,-. Het park biedt een aantal scherpgeprijsde arrangementen aan. Zo kun je er verjaardagsfeestjes houden, waarbij de jarige gratis naar binnen mag en ook nog eens een leuk presentje ontvangt. Ook kun je bij Duinen Zathe terecht voor bedrijfsuitjes en familiedagen. Desgewenst kunt u een gebakjesbuffet en/of een driegangen maaltijdbuffet gebruiken. Voor ieder arrangement is reserveren noodzakelijk. Het park is geopend van april tot en met half september en in de herfstvakantie.

Locatie

Aan de rand van het uitgestrekte bosgebied het Drents-Friese Woud vind je pretpark Duinen Zathe. Het ligt net buiten de rand van Appelscha, op de grens van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Duinen Zathe is een goede uitvalsbasis voor een prachtige verkenningstocht van het Drents-Friese Woud per fiets.

Programma / activiteiten

Het park biedt pret voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er onder andere de ouderwetse draaimolen, een rondje in een klassieke auto en het overdekte speelparadijs. Durfals gaan van de waterglijbaan, nemen de achtbaan of ontdekken het spookhuis. Vind je ook dit nog niet spannend genoeg? Dan stap je in de swingende Supernova! Naast al dit avontuur is er ook een prachtige kasteelspeeltuin en kun je je energie kwijt in trampolinespringen en het trotseren van de stormbaan. Uitrusten doe je op het terras, waar je pannenkoeken en nog veel meer lekkers kunt bestellen. Er is een overdekt theater waar zo’n 400 bezoekers kunnen genieten van allerlei optredens. Het programma wisselt en is ook geschikt voor zeer jonge kinderen.

Stats & tags


Appelscha, Friesland, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling