Introductie

Attractiepark Toverland ligt in het Nederlands-Limburgse Sevenum. Het schitterende park beschikt over een Tovertuin van 5 hectare. Het is gedeeltelijk overdekt; het indoor-gedeelte bestaat uit ruim 2 hectare vol attracties. Het is dus ook mogelijk om met slecht weer dit park te bezoeken. Attractiepark Toverland is het hele jaar geopend en heeft een ruime parkeerplaats.

Ga naar de website van Attractiepark Toverland

Historie en populariteit

Attractiepark Toverland is geopend in 2001. 3 Jaar later vond er een uitbreiding plaats. Eén van de attracties die er toen bijkwam was de Booster Bike, een motorfietsachtbaan. Hierbij zitten passagiers op een motor die wordt gelanceerd met een snelheid van ruim 70 kilometer per uur. Nog eens 3 jaar later, in 2007, liet het pretpark de houten achtbaan Troy bouwen door het Amerikaanse bedrijf GCI, een achtbaan van een kilometer lang, 35 meter hoog en met snelheden van 90 kilometer per uur. Andere attracties zijn onder andere: een bobkart een boomstamattractie, een truckparcours, een doolhof, een toverhuis waar je doorheen kunt lopen en paardenbaan De Paarden van Ithaka. Toverland bestaat uit vier gedeelten, waaronder de Tovertuin en Magic Forest. Dat de eigenaren van het attractiepark nog lang niet uitgebouwd zijn blijkt wel uit het feit dat 40 hectare veilig is gesteld voor uitbreidingen. Het park ontving in 2010 een half miljoen bezoekers.

Locatie

Attractiepark Toverland ligt in het landelijke en bosrijke gebied “Park de Peelbergen” in het Limburgse Sevenum.

Programma / activiteiten

Attractiepark Toverland biedt een unieke locatie in een magische wereld voor bedrijfsfeesten. Toverland zal er alles aan doen dat u zich als gast de ster van de avond voelt. Bij een bedrijfsfeest in de avonduren wordt de locatie Magic Forest met zijn Sim Sa L’Oase of de Magische Medina in alle exclusiviteit aangeboden. Er worden 6 verschillende arrangementen aangeboden. Denk hierbij aan een vuurwerkshow of een hilarische avond. Bekijk de website voor de mogelijkheden en prijzen.

Stats & tags


Sevenum, Limburg, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling