Introductie

Ayers Rock kennen we als de heilige berg in Australië. Maar dat is het niet alleen, want het is eveneens de naam van een zeer divers evenementencentrum in Zoetermeer. Bij Ayers Rock kunnen bezoekers kiezen uit meer dan 20 activiteiten om aan deel te nemen. Van workshops Aboriginal schilderen en Didgeridoo tot aan klimmen & abseilen, vlotbouwen, mountainbiken, boogschieten, een grottenparcours en een wandelpuzzeltocht. Ayers Rock biedt zodoende plezier en fun voor jong en oud, waarbij het klimcentrum toch wel een echte trekpleister is. Bezoekers kunnen zowel binnen, als buiten klimmen.

Ga naar de website van Ayers Rock

Historie en populariteit

Ayers Rock in Zoetermeer heeft alweer een aantal jaren de deuren voor alle soorten publiek opengezet. Vele mensen weten dit gigantische klimcentrum dan ook te vinden. En niet alleen individuelen, maar ook groepen, bedrijven en de echte klimfanaten komen geregeld voor een dag of avond plezier naar Ayers Rock.

Locatie

Ayers Rock is gelegen in Zoetermeer, provincie Zuid Holland en vanuit alle richtingen van het land prima te bereiken, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer.

Programma / activiteiten

Ayers Rock behoort met meer dan 1000 m2 klimoppervlak tot één van de grootste klimhallen van Nederland. De klimwanden zijn met speciale routes van elk niveau opgevuld, zodat zowel de beginnende klimmer als de ervaren klimmer hier naar hartenlust kan klimmen. Bovendien kan er zowel binnen- als buiten worden geklommen.

Naast het klimmen, biedt Ayers Rock nog veel veel spannende attracties, zoals een outdoor hindernisbaan, abseilen, sumoworstelen, grottenparcours, bungeerun en mijnenveld. Wie het wat rustiger aan wil doen, kan zich hier eveneens prima vermaken, want darten, boogschieten, een wandeltocht of deelname aan een workshop behoren ook tot de vele mogelijkheden van Ayers Rock.

Ayers Rock is dan ook uitermate geschikt voor verjaardagspartijen, familiedagen, vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsuitjes. Men kan zelf arrangementen samenstellen en zo een geslaagde dag tegemoet zien.

Stats & tags


Zoetermeer, Zuid-Holland, Nederland
Klimmen, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling