Introductie

Wie houdt van én slim, voordelig shoppen én shoppen in stijl, zit goed bij Batavia Stad. Met meer dan 100 winkels en 250 bekende grote merken, kan elke modeliefhebber hier zijn of haar hart ophalen. En het leuke is ook nog eens dat er standaard 30 tot 70% korting op de collecties wordt gegeven. Bezoekers kunnen hier terecht voor dames- heren- en kindermode, voor sportmode, lingerie en schoenen, maar ook voor parfum, interieur en delicatessen. Daarnaast beschikt de winkelstad over diverse horecagelegenheden en een hondenkennel. Dagelijks profiteert men hier van acties, aanbiedingen en korting. Dat maakt een shopping trip naar Batavia Stad ook nog eens voordelig.

Ga naar de website van Batavia Stad

Historie en populariteit

Batavia Stad is als vestingstad opgezet, rond de plek waar zich een replica van het 17e eeuwse schip Batavia is gebouwd. De stad is compleet met vier stadspoorten, zware stadsmuur, houten winkelgebouwtjes en autovrije klinkerstraten aangelegd. De authentieke uitstraling is deels op Marken geïnspireerd en deels op de plek waar de Batavia zijn handelswaar ooit haalde, de West-Indische koloniën. In juli 2001 opende Batavia Stad Fashion Outlet de deuren voor publiek en in 2008-2009 werd er nog eens flink uitgebreid. Sinds de opening heeft de mode stad al vele duizenden bezoekers mogen verwelkomen.

Locatie

Batavia Stad is gelegen in Lelystad aan het Markermeer, in de provincie Flevoland. Het Factory Outlet Center is naar het schip de Batavia genoemd en is uitstekend te bereiken met eigen vervoer. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en behalve shoppen is er nog veel meer te beleven op de Batavia Werf.

Programma / activiteiten

Batavia Stad biedt een gevarieerd aanbod met winkels. In deze winkels zijn vele wereldmerken te vinden, die worden verkocht met kortingen die op kunnen lopen tot maar liefst 70%. Bezoekers vinden hier alles op het gebied van mode voor hem, haar en kinderen. Ook sport en outdoor, schoenen, jeans, lingerie en schoenen ontbreken niet evenals tassen, cosmetica, sieraden, muziek, media en alles voor huis en interieur.

Regelmatig worden er leuke evenementen en activiteiten georganiseerd zoals feestelijke openingen van nieuwe winkels, een workshop Cupcake of Batavia Stad Catwalk. Daarnaast biedt Batavia Werf nog tal van bezienswaardigheden zoals de replica van het 17e eeuwse schip de Batavia en diverse musea. Batavia Stad is zodoende een perfect uitje voor het hele gezin!

Stats & tags


Lelystad, Flevoland, Nederland
Winkelen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling