Introductie

Ook benieuwd waarom het steevast het pilsje van Bavaria is dat, naar hun eigen zeggen, uit alle blinde smaaktesten als beste uit de bus komt? Schrijf je dan in voor de Bavaria Biertour en vind het antwoord op deze en tal van andere vragen. De Bavaria Biertour neemt je mee in het brouwproces en aan het eind van de tour ben je niet alleen in staat zelf alle vragen rondom het heerlijke goudgele gerstenat te beantwoorden, je kunt ook nog eens een perfect biertje tappen.

Ga naar de website van Bavaria Biertour

Historie en populariteit

Jaarlijks weten vele bierliefhebbers de weg naar het Brabantse Lieshout te vinden. De Bavaria Biertour is dan ook een prima uitje voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en voor sportverenigingen. Maar ook voor de zakelijke markt is de Bavaria Biertour zeer interessant. Het Brouwerijcafé is zeer geschikt voor tal van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, presentaties en congressen. Gecombineerd met een bezoek aan de brouwerij zelf worden het zakelijke en het informele op en wel heel prettige manier met elkaar verbonden.

Locatie

De brouwerij van Bavaria ligt in het Brabantse Lieshout. Brabant staat natuurlijk voor gezelligheid en dat geldt zeker voor Lieshout en omgeving. Een leuke manier om kennis te maken met de omgeving en met de veel bezongen gastvrije gezelligheid is via de Bavaria Bourgondische Route. Een fietstocht van 50 kilometer brengt je langs vijf eetgelegenheden waar je Bourgondisch in de watten wordt gelegd.

Programma / activiteiten

De Bavaria Biertour duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur. Geen dagvullend programma dus, maar daarvoor heeft Bavaria zelf al een oplossing gevonden. Diverse arrangementen maken van een bezoek aan de brouwerij van Bavaria een gezellig dagje uit. Wat te denken van de Funkart Experience waarbij je in een buggy voorzien van een 125cc viertak motor lekker off road los kunt gaan. Of van de Trigger Experience, waarin je rondrijdt in een voertuig dat zich nog het beste laat beschrijven als een kruising tussen een scooter en een driewieler. Minder gesteld op snelheid, maar des te meer op sport? Boek dan de PSV Bavaria Tour en breng naast de brouwerij ook een bezoek aan het Philips Stadion.

Stats & tags


Lieshout, Noord-Brabant, Nederland
Musea

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling