Introductie

Binnen- en buitenzwembad met een ontdekeiland, grote zonneweide, saunacentrum, ondergronds speelparadijs, familierestaurant, camping en bungalowpark.

Ga naar de website van Beerze Bulten Zwemparadijs

Historie en populariteit

In 1949 pachtte Gerrit Jan Hagendoorn een stuk bos van 18 hectare, omdat hij brood zag in een camping. In die begintijd van de Beerze Bulten was er alleen maar een pomp, een huisje en een barak. Dat betekende kamperen op de meest primitieve manier: geen elektriciteit, stromend water, telefoon en riool. Het Giga Konijnenveld was er toen al: een speelveld waar kinderen zich met zand en water konden uitleven aan de oever van de Vecht. Bezoekers kwamen met de stoomtrein om hier een dagje uit te zijn. Op 10-jarige leeftijd hielp huidige eigenaar Jan Hagendoorn al mee in het bedrijf, samen met zijn moeder en zus. Vader Hagendoorn was 6 jaar eerder overleden en moeder heeft voor het voortbestaan geknokt. Het park heeft tegenwoordig alle comfort in huis en beschikt over een ondergronds speelpark, een zwemparadijs (start bouw in 1972), sauna- en beautycenter, restaurant en een bungalowpark.

Locatie

In een bosrijke omgeving om de hoek bij Ommen, ligt Zwemparadijs en kampeercentrum de Beerze Bulten. Het paradijs is genoemd naar het Overijsselse Beerze. Met de auto is het park uitstekend bereikbaar. Komt u liever met het openbaar vervoer? U kunt hier alleen komen met de regiotaxi, welke u een uur van tevoren dient te reserveren.

Programma / activiteiten

De Beerze Bulten biedt voor ieder wat wils. Kinderen vermaken zich in het zwemparadijs, waar ze binnen en buiten kunnen spelen. Er is een Adventure Island met bedriegertjes, tuimelaars, waterpistolen en sproeiers. Buiten kan heerlijk met zand en water gespeel worden en er zijn tal van speeltoestellen. Papa’s en mama’s vermaken zich in het restaurant, de whirlpool, of in het sauna- en beautycenter. In het Giga Konijnenhol kunnen de kids naar hartenlust knutselen, klimmen, springen, glijden, spelen en zingen. Campinggasten hebben gratis toegang tot alle faciliteiten. Voor dagjesgasten zijn combinatiekaarten verkrijgbaar.

Stats & tags


Beerze, Overijssel, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling