Introductie

Bezoekerscentrum De Flierefluiter is een boerderij voor natuur, ambacht en kunst. Het centrum is een gemeentelijk monument, een authentieke Brabantse boerderij van meer dan 120 jaar oud, gelegen aan de rand van het dorp Hilvarenbeek in de Kempen. Kortom een prachtig monument in het groen. Hier kunnen bezoekers lopen langs onder meer de notenbomen, de bijen, het bakhuis en de beukenheggen. Een stukje wandelen, de exposities bekijken of deelnemen aan één van de workshops, het kan hier allemaal. Bij De Flierefluiter vergeten bezoekers en gasten de dagelijkse beslommeringen en komen zij even helemaal tot rust!

Ga naar de website van Bezoekerscentrum De Flierefluiter

Locatie

Bezoekerscentrum De Flierefluiter is gelegen in de Kempen, aan de rand van het groene dorp Hilvarenbeek in de provincie Noord Brabant. De stad Tilburg ligt op circa 10 kilometer vanaf De Flierefluiter, waardoor het bezoekerscentrum goed te bereiken is zowel met het openbaar vervoer als met de auto. En, parkeren is gratis.

Programma / activiteiten

Bezoekerscentrum De Flierefluiter biedt diverse activiteiten voor een ochtend- of middagvullend programma. Zo kunnen bezoekers zelf broodbakken, een kijkje nemen in de bijentuin bij de imkerij of ontspannen een potje jeu de boules spelen. Men kan hier reserveren voor een gezellige high tea of heerlijk brunchen op een prachtige plek onder de fruitbomen en bij slecht weer binnen in één van de sfeervolle ruimtes.

Regelmatig zijn er exposities in de ruimte boven de schuur en op de oude hooizolder. Bezoekers kunnen kunst bewonderen, maar deze ruimte kan ook worden afgehuurd voor een presentatie of voor wellicht een eigen tentoonstelling. Rondom bezoekerscentrum De Flierefluiter zijn diverse fietsroutes gelegen en ook een wandeling door het boerenland behoort tot de vele mogelijkheden.

Wie een unieke, originele en betaalbare locatie zoekt voor een vergadering, feest of familiedag, heeft een prima locatie gevonden bij De Flierefluiter. De rustieke omgeving en de mooie en sfeervolle entourage dragen bij aan een gezellige dag inclusief muzikale omlijsting. Tot slot kan men bij bezoekerscentrum De Flierefluiter terecht voor onder andere kookworkshops, maar biedt zij ook de mogelijkheid hier zelf workshops te organiseren.

Stats & tags


Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland
Cultuur, Monumenten

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling