Introductie

Er is altijd wel een goede reden te verzinnen om naar de bioscoop te gaan. Gezellig samen een avondje op stap met vrienden, romantisch met je nieuwe vriendje of vriendinnetje een filmpje pakken of je verjaardag vieren samen met je vriendjes en vriendinnetjes onder het genot van een spannende kinderfilm. Wat ook de reden is van je bioscoopbezoek, bij Movieskoop in Emmeloord zit je gebakken. Er zijn drie zalen, voorzien van comfortabele stoelen, grote schermen en state of the art geluidsystemen en er is een horecagelegenheid waar je terecht kunt voor de niet te missen grote bakken popcorn en allerlei soorten drank. Dus alle ingrediënten voor een ontspannen avondje film zijn aanwezig in Emmeloord.

Ga naar de website van Bioscoop Emmeloord

Historie en populariteit

Al vele jaren weet Movieskoop de filmliefhebber uit Emmeloord en wijde omgeving te bekoren met een gevarieerd aanbod aan films. Of het nu een spannende actiefilm is, een thriller waarbij je je nagels opeet, een romantische film waarin je helemaal verzinkt of een komedie die je laat schuddebuiken van de lach, in Emmeloord draaien ze ze allemaal. En ook kinderfilms ontbreken natuurlijk niet bij Movieskoop Emmeloord.

Locatie

De bioscoop in Emmeloord heeft niet alleen een regionale functie, ook toeristen die hier in de buurt overnachten weten de bioscoop te vinden. Maar natuurlijk is er in Emmeloord nog veel meer te beleven dan alleen de bioscoop. De bekendste toeristische attractie is Schokland. Ooit een trots vissersdorpje in de woeste Zuiderzee, tegenwoordig slechts een eiland op het droge. Omringd door het ingepolderde land van de Noordoostpolder wordt een sterk beroep gedaan op het inbeeldingsvermogen van de vele toeristen die het voormalige eiland jaarlijks bezoeken. Dat ze een bijzondere plek bezoeken staat echter vast. Iets dat mede blijkt uit de toevoeging van Schokland in 1995 tot de werelderfgoedlijst van de UNESCO.

Programma / activiteiten

Dat een bioscoopagenda aan verandering onderhevig is zal niemand verbazen. Raadpleeg daarom de site van Movieskoop Emmeloord voor het meest actuele filmoverzicht.

Stats & tags


Emmeloord, Flevoland, Nederland
Bioscopen, Entertainment

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling