Introductie

Tien kegels, een baan van iets meer dan een meter breed en iets minder dan 20 meter lang en een bal met drie vingergaten. Meer heb je niet nodig voor een gezellig avondje bowlen. Bison Bowling in Maarssen biedt echter wel meer, veel meer. Want hoewel bowlen de hoofdzaak blijft, wanen de sportieve gasten van Bison Bowling zich in een waar feestpaleis. Succes gegarandeerd dus voor een ieder die op zoek is naar een leuke, ontspannende en tegelijk sportieve invulling voor een heerlijk avondje uit.

Ga naar de website van Bison Bowling Maarssen

Historie en populariteit

Nog steeds wint bowlen in ons land aan populariteit. Als sport, maar zeker ook als recreatieve tijdsbesteding. Zeker in de weekenden trekken talloze families, vriendengroepen, collega’s en wat voor een gezelschappen al niet meer er op uit naar de honderden bowlingbanen in Nederland. Dat geldt al niet anders voor Bison Bowling, dat naast de vestiging in Maarssen, waar het ooit allemaal begon, inmiddels ook vestigingen in Utrecht en Haarlem heeft. Expertise genoeg dus om van een avondje uit een geslaagd avondje uit te maken.

Locatie

Bison Bowling in Maarssen ligt direct aan het NS station. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. En of je nu intiem met je vrienden of familie komt bowlen of dat je met 500 collega’s uitbundig het jaarlijkse personeelsfeest wilt vieren, bij Bison Bowling kan het.

Programma / activiteiten

Om een avondje bowlen nog leuker te maken heeft Bison Bowling Maarssen diverse arrangementen samengesteld. Wat te denken van het ‘Biertje Balletje Bowlen’ arrangement dat niet alleen draait om die ene bal met drie gaten, maar ook om die lekkere hete bitterbal die geblust kan worden met een koud glas bier. Of het ‘Bison Grill’ arrangement waarbij je zelf aan tafel je vlees bereidt op de steengrill, hotplate of barbecue. En dat Bison Bowling de ideale plek is voor een geslaagd kinderfeestje behoeft eigenlijk nauwelijks verdere uitleg.

Stats & tags


Maarssen, Utrecht, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling