Introductie

Bij Bison Bowling Utrecht beleven gasten een compleet avondje uit. Bison Bowling bestaat uit meerdere vestigingen en Utrecht is hiervan de kleinste, maar wel de meest gezellige vestiging. Midden in het bruisende hart van Utrecht is dit een perfecte locatie voor een feestelijke avond uit. Genieten van een heerlijk diner in één van de sfeervolle restaurants en aansluitend een potje bowlen op bijvoorbeeld swingende muziek. Maar ook voor feesten en bedrijfsuitjes is Bison Bowling Utrecht een uitermate geschikte plek. Kortom, bowlen is en blijft het leukste uitje voor mensen van alle leeftijden.

Ga naar de website van Bison Bowling Utrecht

Locatie

Bison Bowling Utrecht is zeer centraal gelegen in ons land. Midden in het centrum van de stad Utrecht in de provincie Utrecht is het bowlingcentrum te vinden. Zowel met de auto prima te bereiken, alsook met het openbaar vervoer. Immers, het Centraal Station van Utrecht ligt bijna om de hoek.

Programma / activiteiten

Er is van alles te doen en te beleven bij Bison Bowling Utrecht. Gasten kunnen profiteren van speciale aanbiedingen die per sms worden verzonden. Zij hoeven zich enkel aan te melden voor deze actie en zijn dan als eerste op de hoogte. Aanbiedingen variëren van korting op een uurtje bowlen of zelfs een uur gratis bowlen.

Bison Bowling Utrecht is niet alleen uitermate geschikt voor een middagje recreatief bowlen met wat vrienden of familie onder elkaar, maar ook voor bijvoorbeeld een training, cursus, zakenlunch, vergadering of bedrijfspresentatie is dit een geschikte locatie. Zeker alleen al vanwege de centrale ligging in het land. En wie nog geen idee heeft voor het jaarlijkse bedrijfsfeest, vindt in Bison Bowling Utrecht de ideale plek. Live acts, muziek met dj’s, goochelaars, het kan allemaal worden geregeld. Ook themafeesten behoren tot de mogelijkheden. Terug naar de jaren 70, een Tropical party, een Après ski feest of een bowlingcompetitie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrijfsborrels met aansluitend bowlen zijn eveneens bijzonder populair.

Tot slot worden er bij Bison Bowling Utrecht ook bowlingwedstrijden georganiseerd, bijvoorbeeld voor bedrijven.

Stats & tags


Utrecht, Utrecht, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling