Introductie

In Rijsbergen, onder de zuidelijke rook van Breda, ligt kinderspeelleerboerderij Bizzy, waar natuur en het boerenleven naar binnen zijn gehaald. Bizzy is een fantastisch kinderspeelparadijs, waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen en klauteren, rennen en kruipen, ravotten en stoeien. Maar Bizzy is ook Bizzy de Bij, altijd druk, altijd op zoek naar nectar. En door die zoektocht komt hij overal en weet hij alles. Bizzy is daarom gastheer en gids tegelijk. Bizzy, een bij vol verrassingen, een kinderspeelleerboerderij vol verrassingen.

Ga naar de website van Bizzy Speelleerboerderij

Historie en populariteit

Kinderspeelleerboerderij Bizzy staat in de wijde omtrek van Breda bekend als heerlijk dagje uit voor de kids. En het mooie is dat je eigenlijk helemaal geen reden hoeft te hebben om naar Bizzy toe te gaan. Klimmen, klauteren, ravotten, rennen en kruipen zijn immers toch gezond? Dus ook al heb je niets te vieren, Bizzy is altijd leuk. Maar als je wel wat te vieren hebt, dan is Bizzy nog leuker. Want hoe cool is het om je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen om jouw verjaardag bij Bizzy te vieren. Er zijn diverse arrangementen: small, medium en deluxe. Bij alle drie de arrangementen kan er drieënhalf uur gespeeld worden, is er onbeperkt ranja en zijn er chips. Het medium arrangement is uitgebreid met een Bizzy koekje en friet, terwijl je bij het deluxe arrangement ook nog een ijsje en een snoepzakje krijgt. Kortom, een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten. Overigens zijn niet alleen verjaardagen prima te vieren met Bizzy, ook kraamparty’s, communiefeestjes en familiereünies worden een gegarandeerd succes bij Bizzy.

Locatie

Kinderspeelleerboederij Bizzy ligt in het Brabantse Rijsbergen en is het beste te bereiken met eigen vervoer. Rijsbergen ligt op de weg van Breda naar Zundert.

Programma / activiteiten

Voor wie op zoek is naar een originele manier om gasten voor een feestje bij Bizzy uit te nodigen heeft Bizzy overigens nog een leuk online extraatje. Op de site kun je namelijk zelf je uitnodiging maken. Daarmee begint de voorpret al vroeg!

Stats & tags


Rijsbergen, Noord-Brabant, Nederland
Dieren & Natuur, Kinderboerderij

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling