Introductie

Kleinschalig saunacomplex met uitgebreide faciliteiten: diverse sauna’s, een beautycenter en een fitnesscomplex. Iedere week zijn er twee vrouwendagen in het saunagedeelte.

Ga naar de website van Bodyhome

Historie en populariteit

Het plaatsje Losser is rijk aan talloze monumenten, zoals landhuizen, boerderijen en bijgebouwen. De Sint Martinustoren is het oudste bouwkundig monument van Losser. Het stamt waarschijnlijk uit de 14e of 15 eeuw. De parochie van Losser werd al genoemd in 1352.

Locatie

Body Home ligt ten noordoosten van Enschede -op een steenworpafstand van de Duitse grens- in het plaatsje Losser. Met de auto is het saunacentrum uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 5 minuten lopen van Body Home.

Programma / activiteiten

Zowel binnen als buiten kunt u genieten van een saunarondje. Er is een Finse sauna, whirlpool, dompelbad, voetenbad en een rustruimte. In de mooie tuin vindt u een verwarmd zwembad, een buitensauna en een ligweide met relaxstoelen. In de beautysalon kunt u terecht voor verschillende massages en schoonheidsbehandelingen, zoals harsen, epileren, het verven van wenkbrauwen en wimpers , maskertjes en make-up. Tegen een meerprijs kunt u tevens gebruik maken van de fitnessmogelijkheden. In het horecagedeelte kunt u terecht voor een hapje en een drankje; van een lichte eenvoudige lunch tot een uitgebreid meergangen- diner. Er zijn altijd voordelige arrangementen te boeken, zodat u eens helemaal in de watten gelegd kunt worden. Aangeraden wordt om van tevoren te reserveren, ook als u alleen gebruik wenst te maken van de sauna. Iedere week zijn er twee dagen waarop alleen vrouwen kunnen komen genieten. Het complex is dagelijks geopend, behalve op feestdagen. In de zomer is het saunapark tweeweken gesloten.

Stats & tags


Losser, Overijssel, Nederland
Wellness

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling