Introductie

Volg een workshop, proef geitenkaas of brainstorm met collega’s in een prachtige zaal met uitzicht op 700 geiten. Op de eeuwenoude boerderij Breevoort in Hoogland kan het allemaal.

Ga naar de website van Boerderij Breevoort

Historie en populariteit

Boerderij Breevoort is een echt familiebedrijf. Sinds 1856 is de boerderij in bezit van de familie Tolboom, maar de boerderij is zelfs nog ouder. De eerste vermeldingen stammen uit de zeventiende eeuw. De huidige boerderij en de stal zijn gebouwd rond 1800. Destijds had de boerderij nog meer grond dan nu, zo’n 80 voetbalvelden. De familie Tolboom had niet alleen varkens en koeien, maar onderhield zelfs een tabaksveldje. De varkens en koeien zijn inmiddels verdwenen. Sinds 2002 worden er melkgeiten gehouden op de boerderij, die tegenwoordig gerund wordt door Jos Tolboom. Samen met zijn vrouw Cindy en zijn kinderen Toine en Eva woont hij op de boerderij. De familie houdt niet alleen geiten, maar verhuurt ook luxe conferentiezalen voor trainingen, vergaderingen en miniseminars.

Locatie

Boerderij Breevoort ligt in het dorpje Hoogland, net onder Amersfoort, in het midden van Nederland. Vanaf de A1 is het slechts vijf minuten rijden naar de boerderij.

Programma / activiteiten

Boerderij Breevoort is een prachtige locatie voor een bedrijfsuitje, een familiebijeenkomst, een vergadering of een workshop. De boerderij beschikt over twee luxe conferentiezalen met airconditioning. In deze inspirerende omgeving komt u ongetwijfeld op goede ideeën! Wilt u een activiteit organiseren? U kunt zelf iets bedenken, maar de familie Tolboom kan u ook helpen. U kunt kiezen uit verschillende binnen- en buitenactiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan een workshop schilderen tussen de geiten of het proeven van heerlijke geitenkaas en goede wijn. Wilt u liever buiten zijn? Kies dan voor een zeskamp of een middagje boerenbuitenspelen. Op de website vindt u uitgebreide beschrijvingen, ook van speciale teambuildingactiviteiten. De familie Tolboom kan ook de catering verzorgen.

Stats & tags


Hoogland, Utrecht, Nederland
Cultuur, Monumenten

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling