Introductie

Ga naar Boerderij ’t Platteland, aan de rand van het gebied de Peel en Maas, voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Deze boerderij is een tuin- en akkerbouwbedrijf en tevens een recreatieboerderij. Het bedrijf laat zien wat het allemaal doet en laat bezoekers graag kennismaken met de heerlijke streekproducten. De speeltuin, de kinderboerderij en de luchtkussens zorgen ervoor dat kinderen zich hier helemaal kunnen uitleven. Ouders of verzorgers kunnen relaxen op het gezellige erfterras. Een middagje op Boerderij ’t Platteland is een actief en bovenal leerzaam uitje voor groepen en gezinnen.

Ga naar de website van Boerderij ´t Platteland

Historie en populariteit

De bewoners van Boerderij ’t Platteland kwamen op het idee hun bedrijf voor het publiek toegankelijk te maken, toen bleek hoe groot de onwetendheid van mensen was op het gebied van de tuin- en akkerbouw. Om mensen een kijkje te kunnen laten nemen in de teelt van bijzondere producten zoals rabarber, opende de boerderij de deuren en sindsdien trekt het bedrijf veel bezoekers. Mede dankzij de gastvrijheid van de bewoners en de leuke activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin, is Boerderij ’t Platteland een geliefde trekpleister.

Locatie

Boerderij ´t Platteland van de familie Reintjes ligt in het dorpje Veulen, een paar kilometer ten zuiden van Venray, in de bosrijke omgeving van Noord-Limburg. De boerderij is niet per openbaar vervoer bereikbaar. Daarentegen is het gemakkelijk per auto bereikbaar en Boerderij ’t Platteland beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Programma / activiteiten

Boerderij ’t Platteland is een tuin- en akkerbouwbedrijf waar voornamelijk rabarber, asperges en koolzaad geteeld wordt. Men kan over deze teelt alles te weten komen, maar er valt nog veel meer te beleven. Zo is het mogelijk een GPS tocht te maken en workshops te volgen. Daarnaast kan er kennis gemaakt worden met de heerlijke Limburgse streekproducten. In de boerderijwinkel kan naar hartenlust allerlei lekkers ingeslagen worden, om ook thuis nog te kunnen genieten van al het goede wat Limburg te bieden heeft. Geniet van de streekbrunch, volg eens een workshop intuïtief schilderen of loop mee tijdens de interessante rondleiding op de boerderij.

Grote en kleine bezoekers kunnen op deze gezellige boerderij terecht voor kinderfeestjes, schoolreisjes, vergaderingen, personeelsuitjes, familiefeestjes of gewoon om te knuffelen met de dieren. En mocht men er na een dag nog niet genoeg van kunnen krijgen, is er zelfs de mogelijkheid te overnachten. Voor langere tijd of als tussenstop tijdens een wandeling of fietstocht, Boerderij ’t Platteland is de ideale plek om even neer te strijken.

Stats & tags


Veulen, Limburg, Nederland
Dieren & Natuur, Kinderboerderij

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling