Introductie

Het Bollenbad in Noordwijk is een zwembad dat behoort tot een van de vele sportfondsenbaden die Nederland rijk is. Het biedt vermaak aan jong en oud. Bezoekers kunnen hier recreatief zwemmen, deelnemen aan les zwemmen, wedstrijdzwemmen of zwangerschapzwemmen. Maar ook waterpolo, aquajoggen, yoga en relaxen in de sauna behoort tot de mogelijkheden. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, een instructie- en recreatiebad, glijbanen, zonnebanken, een sauna en een vergaderruimte. De accommodatie biedt onderdak aan scholen, organisaties, particuliere bezoekers en zwemverenigingen. Dankzij de uiteenlopende activiteiten in het Bollenbad, kan iedereen hier terecht.

Ga naar de website van Bollenbad

Historie en populariteit

Zwembad het Bollenbad bestaat alweer heel wat jaren en heeft in 1975 de deuren voor waterliefhebbers geopend. Door de jaren heen onderging het zwembad nog enkele verbouwingen. Dit ter uitbreiding van het complex en om te blijven voldoen aan alle gestelde veiligheidseisen. De zwembadaccommodatie is populair bij zowel de inwoners van Noordwijk en omgeving, alsook bij recreanten en dagjesmensen die deze plaats een bezoekje brengen. Het Bollenbad verwelkomt jaarlijks gasten van alle leeftijden.

Locatie

Het Bollenbad is gelegen in de badplaats Noordwijk, in de provincie Zuid-Holland. Het zwembad is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Wie met het openbaar vervoer naar Noordwijk gaat, kan vanaf het Station in Leiden de bus nemen.

Programma / activiteiten

In zwembad het Bollenbad kunnen bezoekers recreatief zwemmen, uitzweten in de sauna of een kleurtje opdoen onder de zonnebank. Daarnaast worden er wekelijks zwemlessen gegeven aan kinderen en volwassenen en kunnen gasten deelnemen aan verschillende activiteiten zoals aquafit, banen zwemmen, aquajoggen, ouder en kind zwemmen, therapiezwemmen of meer bewegen voor ouderen. Ook wordt er geregeld een avondje disco zwemmen georganiseerd en kunnen kinderen hier hun verjaardagsfeestje vieren.

Het zwembad beschikt tevens over een Finse sauna, Turks stoombad, rustruimtes en verschillende voetenbaden. Wie op zoek is naar een bijzondere ruimte voor vergaderingen, workshops of presentaties, is eveneens aan het juiste adres bij het Bollenbad. De ruimte is tevens met sauna of horeca arrangementen te combineren.

Stats & tags


Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling