Introductie

Bowling Centrum Groeneveld, gelegen in Ede staat garant voor plezier en gezelligheid voor iedereen. Leuk een middagje of avondje bowlen op de moderne bowlingbanen met automatische teller, zodat vals spelen voorgoed verleden tijd is. Daarnaast kunnen gasten aansluitend of vooraf genieten van een culinair diner. Maar ook voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en themafeesten is Bowling Centrum Groeneveld een ideale locatie. De huiselijke sfeer, bowlen, feesten, eten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ga naar de website van Bowling-Centrum Groeneveld

Locatie

Bowling Centrum Groeneveld bevindt zich in de gemeente Ede, op de Veluwe in de provincie Gelderland. Het bowlingcentrum is vrijwel het hele jaar geopend en goed bereikbaar met in ieder geval de auto.

Programma / activiteiten

Bij Bowling Centrum Groeneveld kunnen bezoekers terecht voor verschillende activiteiten. Zo kunnen zij hun bowlingkunsten laten zien op één van de moderne kunststof bowlingbanen.

Daarnaast kunnen kinderen hier hun verjaardag vieren en kiezen uit diverse arrangementen. Gezellig met alle vriendjes en vriendinnetjes eerst een uurtje plezier maken met bowlen en daarna is het feest met patat of pannenkoeken. Wie kiest voor het pannenkoeken arrangement mag deze eveneens zelf versieren met allerlei lekkers. Ook de kinderfeestjes die in het teken staan van discobowlen zijn bijzonder populair bij kinderen.

Voor groepen heeft Bowling Centrum Groeneveld eveneens diverse arrangementen samengesteld, waaronder bowlen in combinatie met een diner, buffet of barbecue. Gasten kunnen kiezen uit onder meer een lunchbuffet, een grill buffet of een warm & koud buffet. Sommige arrangementen zijn ook bijzonder geschikt voor kleine groepen, bestaande uit bijvoorbeeld vier of vijf mensen.

Bowling Centrum Groeneveld in Ede beschikt over een sfeervolle bar, zodat een (bedrijfs) borrel in de vorm van een borrel lounge hier een prima keuze is. En wie nog op zoek is naar de perfecte locatie voor het geven van vergaderingen, presentaties of het vieren van de bruiloft, heeft bij Bowling Centrum Groeneveld de ideale plek gevonden. All in party’s voor groepen van 5 tot 100 personen worden hier met enthousiasme verzorgd.

Stats & tags


Ede, Gelderland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling