Introductie

Voor een gezellig uitje is Bowling en Partycentrum Drachten de perfecte bestemming. Hier zijn maar liefst tien volautomatische bowlingbanen beschikbaar, die ook nog eens zijn ingericht op Magic Bowling. Boven de bowlingbanen hangen twee megagrote videoschermen en de punten worden automatisch opgeteld per baan. In de gezellige bar kunnen de bezoekers ontspannen een drankje drinken en kan er gekeken worden naar de activiteiten op de banen van het Bowling en Partycentrum Drachten. Er worden leuke mogelijkheden geboden om het bowlen bijvoorbeeld te combineren met een gezellige gourmet, een satébuffet of met een bittergarnituur. Een compleet avondje uit wordt een ware belevenis in het Bowling en Partycentrum Drachten.

Ga naar de website van Bowling en Partycentrum Drachten

Historie en populariteit

Het Bowling en Partycentrum Drachten heeft zijn sporen wel verdiend, want het is hier al meer dan dertig jaar mogelijk om te bowlen. Er wordt ook alles aan gedaan om de aantrekkingskracht en populariteit te behouden, zoals het bijhouden van de nieuwste trends op bowlinggebied, om deze vervolgens te verwerken in het aanbod. Magic Bowlen is er één van. Bezoekers kunnen bowlen in een omgeving met spectaculaire lichtshows, special effects, lichtgevende banen en swingende muziek.

Locatie

Bowling en Partycentrum Drachten is op een prachtige locatie gelegen aan de rand van Drachten in de provincie Friesland. Het bowlingcentrum bevindt zich pal naast de piramide van het Van Der Valk Hotel en is zodoende prima te bereiken met de auto. Er is volop parkeergelegenheid aanwezig rondom het bowlingcentrum.

Programma / activiteiten

Magic Bowling is één van de speciale activiteiten in het Bowling en Partycentrum Drachten, maar er is veel meer mogelijk. Hier kunnen bezoekers bowlen als sport beoefenen, maar ook als gezelschapsspel. Daarnaast kunnen kinderen er eveneens een geweldig verjaardagsfeest geven. Tijdens verjaardagsfeestjes wordt gevraagd om in een wit shirt te verschijnen voor de speciale effecten van het black-light licht.

Er wordt een diversiteit aan arrangementen geboden, zowel voor kinderfeestjes als voor volwassenen, die met een groep een geweldige avond uit willen te beleven. En de grootste bowlingcompetitie van Noord Nederland wordt al meer dan 30 jaar in Bowlingcentrum Drachten gehouden.

Stats & tags


Drachten, Friesland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling