Introductie

Een gezellig potje bowlen, maar dan net even anders? Kom bowlen in stijl bij de Avontuurfabriek in het Noord-Hollandse dorp Nieuw-Loosdrecht. Kies bijvoorbeeld voor LED bowlen met geweldige kleureffecten of discobowlen met muziekclips op grote schermen en blacklight.

Ga naar de website van Bowling Nieuw-Loosdrecht

Historie en populariteit

De Avontuurfabriek is een echt familiebedrijf. In 1988 begon de familie met een tennis- en squashcentrum op de Industrieweg in Nieuw-Loosdrecht, maar in de loop der jaren kwamen er steeds meer activiteiten bij. In 2005 kocht de familie een naastgelegen pand voor het nieuwe paintballcentrum. Dit centrum is tegenwoordig de hoofdlocatie van de Avontuurfabriek. Het indoor aanbod bestaat naast paintball onder meer uit lasersquash, levend tafelvoetbal, zeskamp, glowgolf en discobowlen. Buitenactiviteiten zijn bijvoorbeeld solexrijden en een GPS steptocht. In 2010 kwam er een indoor kinderspeelparadijs bij en werd er een vergaderruimte gerealiseerd. Inmiddels werken er 75 medewerkers bij het familiebedrijf. In 2011 introduceerde de onderneming het LED bowlen.

Locatie

De Avontuurfabriek is centraal gelegen in het midden van Nederland, op zo’n 200 meter onder Hilversum in het dorpje Nieuw-Loosdrecht.

Programma / activiteiten

Een middagje of avondje bowlen is altijd gezellig, maar het wordt net wat spannender met verrassende kleureffecten en leuke muziek. De bowlingbanen van de Avontuurfabriek zijn wit. Dankzij de speciale LED-lampen die boven de banen hangen, lichten de banen op in fantastische kleuren. Daarnaast zijn de LED-lampen ook nog eens milieuvriendelijk. Tijdens het glowbowlen zijn de bowlingbanen blauw, en dankzij het speciale blacklight licht witte kleding extra op. Op grote schermen worden muziekclips getoond. Families, vrienden of collega’s die samen het avontuur op willen zoeken, kunnen kiezen uit verschillende arrangementen met activiteiten in de Avontuurfabriek, eventueel met eten en drinken, verzorgd door een lokale traiteur.

Stats & tags


Loosdrecht, Noord-Holland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling