Introductie

Bowlen, poolen, biljarten, een hapje eten of een feest houden; bij Bowling- en Partycentrum Noordwijk kan het allemaal.

Ga naar de website van Bowling & Partycentrum Noordwijk

Historie en populariteit

Onlangs zijn de bowlingbanen bij Bowling- en Partycentrum Noordwijk geheel vernieuwd. Ze zijn voorzien van de nieuwste snufjes op technisch gebied.

Locatie

Elk half uur rijdt er een bus naar Bowling- en Partycentrum Noordwijk. Ook met de auto is het centrum goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Het strand ligt vlakbij. Een combinatie van Bowling- en Partycentrum Noordwijk en een strandbezoek is dan ook een aanrader. Wie van winkelen houdt, gaat naar Den Haag of Leiden.

Programma / activiteiten

Wie van bowlen houdt, gaat naar de Glow in the Dark banen van Bowling- en Partycentrum Noordwijk. Lichteffecten, MTV staat aan, computergestuurde bowlingbanen; het nieuwste van het nieuwste vind je hier! Ook als je van poolen en biljarten houdt, ben je hier aan het juiste adres. Een hapje en een drankje neem je in de gezellige bistro. Voor groepen zijn er diverse arrangementen, afgestemd op jouw wensen. Tevens is er een sfeervol terras. Op woensdag en zaterdag kun je een kinderfeestje houden. Je gaat dan met je vriendjes eten en natuurlijk een partijtje bowlen. Tot 18 uur en in de weekenden gelden andere uurtarieven. Bowling- en Partycentrum Noordwijk is in principe dagelijks tot 1 uur ‘s nachts geopend! Bel doordeweeks wel eerst even, want als het rustig is, sluiten ze eerder.

Stats & tags


Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling