Introductie

Bowling- en Partycentrum Overhees biedt alle ingrediënten voor een gezellig uitje. Het bowlingcentrum is uitgerust met zes bowlingbanen, een sfeervolle bar met zitjes en een restaurant. Zelf de score bijhouden is verleden tijd, want bij Overhees is de score volledig computer gestuurd. Bezoekers kunnen hier een uurtje bowlen of een bowlingbaan huren en na afloop aansluitend blijven dineren. Voor grote feesten en partijen is het tevens mogelijk de banen voor een hele avond te huren inclusief een warm- en/of koud buffet. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar bij Bowling- en Partycentrum Overhees, ook voor kinderen, waarbij dan gebruik gemaakt wordt van bumpers in de gleuven tijdens het bowlen.

Ga naar de website van Bowling- Partycentrum Overhees

Historie en populariteit

Bowling- en Partycentrum is al jaren een geliefde plek voor onder meer familie uitstapjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Zowel kleine als grote groepen, van alle leeftijden, zijn hier van harte welkom voor een uurtje bowlen, een hapje, een drankje en/of het vieren van een feestje.

Locatie

Bowling- en Partycentrum Overhees is centraal gelegen in de gemeente Soest in de provincie Utrecht. Het centrum is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en beschikt volop over gratis parkeermogelijkheden. Ook per openbaar vervoer is Soest prima te bereiken.

Programma / activiteiten

Bij Bowling- en Partycentrum Overhees komen bezoekers niets tekort. Het is de ideale plek om sportieve prestaties te combineren met bijvoorbeeld een gezellig etentje. Gasten kunnen onder meer kiezen voor een uurtje bowlen met aansluitende een barbecue, een buffet of tafelgrill arrangement. Ook voor kinderen en junioren zijn er diverse arrangementen samengesteld die bestaan uit een combinatie van bowlen en eten. Wie iets te vieren heeft en op zoek is naar een geschikte locatie, is bij het bowlingcentrum aan het juiste adres.

Gedurende het jaar kunnen bezoekers met hun behaalde bowlingscore bovendien kans maken op mooie prijzen. Zij kunnen hun score achterlaten bij het bowlingcentrum en op deze manier meedingen voor een plek in de halve finale. Tijdens de finale zullen de twaalf beste deelnemers strijden om prachtige prijzen en maandelijks wordt een deelnemer beloond met een prijs. Bij Bowling- en Partycentrum Overhees kunnen bezoekers niet alleen een gezellige dag of avond uit beleven, maar ook nog eens fraaie prijzen winnen!

Stats & tags


Soest, Utrecht, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling