Introductie

Wie op zoek is naar een bijzonder leuk uitje waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan, is bij Bowlingcentrum Huizen aan het juiste adres. Hier staan 10 kegels, een gladde baan en diverse ballen de gasten al op te wachten. De bowlinghal leeft, bruist en de gemoedelijkheid staat hier voorop. In het restaurant kunnen gasten genieten van een hapje en een drankje, en in het bowlinggedeelte kunnen zij terecht voor het reserveren van diverse arrangementen. Bowlingcentrum Huizen is dan ook een perfect uitje voor jong en oud en voor iedereen die van plezier maken houdt.

Ga naar de website van Bowlingcentrum Huizen

Locatie

Bowlingcentrum Huizen is gelegen in de gemeente Huizen in het Noord Hollandse Gooi. Vrijwel het hele jaar heeft het bowlingcentrum de deuren geopend en de locatie is goed te bereiken.

Programma / activiteiten

Bij Bowlingcentrum Huizen draait het veelal om het bowlen. Bowlen bestaat als sinds 1875 en is bedacht in de Verenigde Staten. Tijdens een gezellig avondje uit met vrienden, collega’s of familie ga je recreatief bowlen, maar er zijn ook bowlingcentra die bowlen in competitieverband. Bowlen is dan ook zeer zeker een sport.

Bowlingcentrum Huizen heeft diverse arrangementen samengesteld. Zo kunnen kinderen die jarig zijn bij het bowlingcentrum uit diverse soorten feestjes kiezen. Zij kunnen onder meer kiezen voor een Aladdin feest of een Pinokkio partijtje. Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes een uurtje bowlen en aansluitend patat of pannenkoeken eten. Een ijsje ontbreekt dan zeker ook niet aan dit geheel. Als dat geen feest is.

Op diverse avonden kunnen bezoekers bij Bowlingcentrum Huizen genieten van swingende muziek, prachtige blacklights en mooie videoclips tijdens het bowlen. Dit is het zogeheten discobowlen. En op woensdagmiddag is er voor de allerkleinsten onder ons een middagje kinderdisco.

Tot slot organiseert Bowlingcentrum Huizen regelmatig leuke acties, waaronder Happy Monday, 2 uur bowlen voor de prijs van 1 of 55 plus bowlen. Daarnaast kunnen bedrijven de strijd met elkaar aangaan door in competitieverband tegen elkaar te bowlen.

Stats & tags


Huizen, Noord-Holland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling