Introductie

Casey’s Bowling -ook wel Singel 59 genoemd- is een knus bowlingcentrum in Woerden. Er zijn vier bowlingbanen en waarschijnlijk de mogelijkheid om te darten.

Ga naar de website van Casey’s Bowling

Historie en populariteit

De namen Casey’s Bowling en Singel 59 Dart & Bowling worden door elkaar gebruikt. Met beide namen wordt hetzelfde bowlingcentrum in Woerden bedoeld. Waarom is onduidelijk. Meer dan 35 jaar geleden opende Casey’s Bowling zijn deuren, als een van de eerste in de regio. Er zijn verschillende vaste groepen die wekelijks een potje komen bowlen. Bezoekers zijn veelal afkomstig uit Woerden of omgeving.

Locatie

Op 9 minuten lopen van het station in Woerden vind je Singel 59 Dart & Bowling. Met de auto is het bowlingcentrum goed bereikbaar.

Programma / activiteiten

Kleinschalig en knus. Dat is Casey’s Bowling in Woerden. Je vindt hier vier banen. Waarschijnlijk kun je hier ook darten. Het bowlingcentrum wordt namelijk ook wel Singel 59 Dart & Bowling genoemd. Alhoewel over het darten niks vermeld staat op de website van Casey’s, mag je aannemen dat je hier ook een potje darts kunt spelen. Bij het bowlingcentrum kun je dagelijks terecht, behalve op maandag. Die dag is gereserveerd voor clubleden. Het is aan te raden om vooraf te reserveren. In de maanden juli en augustus is Casey’s alleen geopend op afspraak. Je kunt als groep reserveren, tot maximaal 65 personen. Je hebt dan het hele centrum voor jezelf! Ook voor kinderfeestjes kun je hier terecht. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Stats & tags


Woerden, Utrecht, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling