Introductie

Chandra Bowling & Partycentrum Nieuwegein is een uitstekend adres voor iedereen die op zoek is naar een gezellige middag of avond uit. Het bowlingcentrum beschikt over 16 kunststof bowlingbanen die allemaal van computerscores zijn voorzien. De bowlingballen variëren in gewicht van 6 tot 16 pond, zodat jong en oud alsook klein en groot, deel kan nemen aan een wedstrijdje bowlen. Op verzoek kunnen kinderen bumperbowlen. De banen worden dan voorzien van rollen in de goot, zodat de bal altijd op de baan blijft. Naast bowlen kunnen gasten aansluitend een hapje blijven eten. Zo kan een bowlinguurtje in Chandra Bowling & Partycentrum Nieuwegein met onder meer een heerlijke barbecue worden gecombineerd.

Ga naar de website van Chandra Bowling Nieuwegein

Historie en populariteit

Chandra Bowling & Partycentrum Nieuwegein biedt alweer heel wat jaren plezier aan bezoekers van alle leeftijden. Bezoekers kunnen hier recreatief een potje bowlen, maar ook in wedstrijdverband bowlen. Voor kinderen is er bumperbowlen en voor grote groepen zijn er verschillende arrangementen om uit te kiezen. Deze gevarieerde combinatie van uitgaan, maakt van het bowlingcentrum een populaire uitgaansgelegenheid.

Locatie

Chandra Bowling & Partycentrum Nieuwegein is centraal gelegen in ons land, in de provincie Utrecht. Het bowlingcentrum is uitstekend vanuit alle delen van het land met eigen vervoer te bereiken. Nieuwegein is bovendien ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanaf Centraal Station Utrecht kunnen gasten de bus of sneltram nemen.

Programma / activiteiten

Chandra Bowling en Partycentum Nieuwegein biedt naast een paar uurtjes sportieve inspanning op één van de bowlingbanen ook ontspanning op culinair gebied. Wie is uitgebowld of zomaar lekkere trek heeft, is van harte welkom in het unieke en sfeervolle Barbecue & Grill restaurant. Een leuk idee voor bijvoorbeeld een familie uitstapje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Ook kunnen gasten van het bowlingcentrum kiezen uit verschillende arrangementen zoals Saté bowlen, Javaans buffet bowlen of een Mexicaans of Dutch bowlingtour. Er wordt dan een of twee gebowld en aansluitend genoten van een verrassend buitenlands buffet of oer Hollands grill menu. Kinderen kunnen in het bowlingcentrum hun verjaardagsfeestje vieren en daarnaast wordt er regelmatig een avondje discobowlen georganiseerd. Ook voor bruiloften, vergaderingen en andere bijeenkomsten is Chandra Bowling & Partycentrum Nieuwegein een uitstekend adres.

Stats & tags


Nieuwegein, Utrecht, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling