Introductie

Lekker ravotten doen kinderen het liefst bij de overdekte speeljungle Chimpie Champ in Aalsmeer. Grote speeltoestellen met buizen, een klimbrug, glijbanen en etages om op te klimmen, klauteren en rennen. Trampolines en springkussens om lekker op te springen. Uit je dak op de dansvloer van de disco of bungelen in de elastieken van de Power Tower. Genoeg te doen dus om je een dagje echt lekker uit te leven. En ook voor de allerkleinsten is er genoeg te beleven bij Chimpie Champ. Op diverse speeltoestellen kunnen ze heerlijk de wereld om hen heen ontdekken.

Ga naar de website van Chimpie Champ Aalsmeer

Historie en populariteit

Chimpie Champ is geliefd bij alle kinderen uit Aalsmeer en verre omstreken. Niet zo verwonderlijk, want het is al jaren groot feest bij Chimpie Champ. En omdat het zo leuk is bij Chimpie Champ adviseren ze van Chimpie Champ bij regenachtig en herfstachtig weer zeker met kleine kinderen op tijd te komen.

Locatie

Chimpie Champ ligt in Aalsmeer. Het is een veelzijdige speeljungle waar kinderen, ongeacht hoe vaak ze komen, iedere keer weer volledig in het spelen op gaan. Bovendien is een dagje spelen ook prima te combineren met een rondje Glowgolf. Dus eerst rennen in de speeljungle om vervolgens supergeconcentreerd een hole-in-one te slaan op de glow-in-the-dark midgetgolfbaan.

Programma / activiteiten

Bij Chimpie Champ zijn er vijf speciale partykamers, elk met een ander thema. Deze partykamers lenen zich bij uitstek voor een onvergetelijk verjaardagfeestje. Want wie wil er zijn of haar verjaardag nu niet vieren in ee ‘Vet-Coole’ kamer, of in ‘Dol-Fijne’ kamer, of in een piratenkamer, een prinsessenkamer of een Jungle kamer. Bij een kinderfeestje horen natuurlijk limonade, frietjes en een frikandel of kroket. Maar desgewenst is een kinderfeestje ook uit te breiden met een knutselactiviteit. Laat je verjaardagsgasten hun eigen ballon kleuren en beschrijven en de ballon als aandenken van het leukste feestje ooit mee naar huis nemen. Op de website van Chimpie Champ kun je terecht voor de meest actuele informatie zoals openingstijden, prijzen en arrangementen. Veel speelplezier!

Stats & tags


Aalsmeer, Noord-Holland, Nederland
Overdekte Speeltuinen, Speeltuinen

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling