Introductie

Wolff CineStar is een bioscoop bestaande uit maar liefst tien zalen en 2750 stoelen. Er is een gevarieerd filmaanbod voor alle leeftijden. De luxe, comfortabele fauteuils en de reusachtige schermen in combinatie met de Digital Surround geluidseffecten zorgen ervoor dat iedere bezoeker midden tussen de actie wordt geplaatst. Onder de zalen bevinden zich diverse horecagelegenheden, zodat gasten voor of na de film lekker wat kunnen eten of gezellig wat kunnen drinken. De zalen zijn tevens af te huren voor bijvoorbeeld speciale voorpremières, feesten of bedrijfs/productpresentaties. Wolff CineStar is meer dan alleen een ware filmbeleving.

Ga naar de website van CineStar

Historie en populariteit

Wolff CineStar is één van de bioscopen die tot de in 1939 opgerichte bioscooponderneming A.F. Wolff B.V. behoort. De onderneming is gestart met enkele filmhuizen in Utrecht en heeft vandaag de dag het beheer over maar liefst tien bioscopen, verspreid over heel Nederland, met in Enschede zelfs twee vestigingen. Enkele filmhuizen kennen een eigen specialisatie en karaker op het gebied van filmgenre, anderen presenteren alle genres. De bioscoop Wolff CineStar is een populaire uitgaansgelegenheid voor alle leeftijden en trekt jaarlijks duizenden filmliefhebbers.

Locatie

Wolff CineStar is gelegen in Enschede, een stad in Twente, in de provincie Overijssel. De bioscoop is gelegen nabij het stadion van FC Twente, goed bereikbaar met eigen vervoer en parkeren kan gratis op één van de parkeerterreinen. Wanneer de voetbalclub thuis speelt, dient met rekening te houden met extra reistijd. Wie met het openbaar vervoer reist, kan de trein tot aan Station Enschede Drienerlo nemen. CineStar is op nog geen 10 minuten loopafstand gelegen.

Programma / activiteiten

Wolff CineStar biedt bezoekers een ware filmbeleving, waarbij het lijkt alsof zij zich midden in de film bevinden. De supercomfortabele stoelen, de overdonderende geluidseffecten en de immens grote doeken dragen hier zeker hun steentje aan bij. Gasten kunnen kiezen uit een gevarieerd filmaanbod met tevens alle topfilms van dit moment. Wie vooraf een hapje wil eten of na een filmavond nog gezellig wat wil naborrelen, kan terecht in één van de horecagelegenheden die zich onder de zalen bevinden.

De bioscoop organiseert ook geregeld leuke events en acties zoals een heus Oscar Weekend, waarbij de rode loper wordt uitgerold en er speciale V.I.P. ruimtes worden ingericht. Daarnaast zijn er BBQ & filmarrangementen beschikbaar, zijn er speciale nachtvoorstellingen, een echte filmquiz, Sneak Previews, muziekuitvoeringen, kindermiddagen en kunnen kinderen hun verjaardag vieren in bioscoop Wolff CineStar.

Stats & tags


Enschede, Overijssel, Nederland
Bioscopen, Entertainment

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling