Mysteries, geheimen, intriges en sensatie: CityGoose laat jou een stad ontdekken op een manier die je nooit had kunnen vermoeden. Bijzondere routes met puzzels en raadsels zetten je steeds op een nieuw spoor en laten jou echt kennismaken met de stad.

HET RECHERCHEWERK IS NU AAN JOU
Op klaarlichte dag is een lijk gevonden, midden in de stad! Jij hebt het dossier van de Flikken in handen gekregen. Los deze spraakmakende moord op door belangrijke locaties te bezoeken, alibi’s te controleren, de plaats delict te inspecteren en sporenonderzoek te doen. Een zeer vermakelijke manier om de stad en elkaar beter te leren kennen en ideaal als familie-uitje!

Met de spannende en leuke Flikken dossiers beleef je een halve dag plezier en ontdek je ook nog de leukste plekjes van de stad. Flikken is leuk voor iedereen van 8 tot 88 jaar en is te spelen in Utrecht, Den Haag, Deventer, Den Bosch, Valkenburg en Maastricht.

ONTDEK HET GEHEIM, VERBORGEN IN HET VERLEDEN VAN DE STAD
In elke stad schuilt een geheim, eeuwenlang bewaard en overgedragen van generatie op generatie. Alleen wie weet wat hij zoekt, heeft kans de City Code te ontsluieren. Doorkruis de smalle mysterieuze straatjes, bezoek kerken en betreed onbekende plekjes. Een spannende en pittige puzzeltocht en een must voor fans van de boeken van Dan Brown.

Met de spannende en pittige City Code puzzeltochten beleef je een hele dag plezier en ontdek je ook nog het geheim van de stad. City Code is leuk voor iedereen van 12 tot 88 jaar en is te spelen in Amsterdam, Den Haag, Nijmegen en Maastricht.

Stats & tags


Maastricht, Limburg, Nederland

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling