De Mysterieuze Cluedo Moord in Deurne!

Kies een leuke locatie, kies een leuke groep dan zorgen wij voor een uniek uitje! Vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag op de planning, maar nog niet die leuke activiteit gevonden? Dan kan er opgelucht worden adem gehaald, kan er een gat in de lucht worden gesprongen of kan ja heel hard gaan juichen, want de oplossing is nabij. Leef 7 biedt namelijk verrassende uitjes aan voor jouw groepsactiviteit. Leef 7? Ja, het uitjes en activiteitenbureau dat naar jou toe komt! Met de nieuwste activiteit De Mysterieuze Cluedo Moord!

Welk team weet als eerste deze gruweldaad op te lossen?
Cluedo het bordspel waarin zes personen worden verdacht van de moord op Zwart. Dat is ook de basis van deze activiteit, al heeft het vrij weinig te maken met het bordspel. 6 mogelijke locaties, 6 mogelijke wapens en 6 verdachten en één bijzonder verhaal scheiden jullie van een zoektocht naar de dader. Door foto`s te maken, verhalen te lezen komen jullie als team steeds dichterbij dat ene moment de moord op Zwart.

Zou het Mia de Wit zijn met het touw in het park of zou toch Yota Blauw van Dreat zijn met een Engelse Sleutel op het plein. In circa drie uur weet je het! In deze activiteit staat naast de zoektocht van deze gruweldaad ook een dosis hilariteit voorop. In teams ga je op pad en onderling zal het verhaal en de foto`s je een glimlach om de mond bezorgen. Een luchtig spel, waar ook kinderen van kunnen genieten). Kortom weet jou team de moord als eerste op te lossen? Ontdek het ware verhaal (een zelf geschreven verhaal door Leef 7).

Praktisch
Even alles kort op een rijtje
– Een drie durende beleving
– Een gewenste locatie naar eigen keuze
– Een enthousiaste begeleider.
– Vele leuke foto`s als aandenken
– Prijzen zijn vanaf 20,- euro p.p.
– Een ervaring om nooit te vergeten

Ontdek het ware verhaal
Tot ziens bij Leef 7

Stats & tags


Deurne, Noord-Brabant, Nederland
activiteiten, Activiteiten Deurne, bedrijfsfeest, familiedag, groepsactiviteit, Personeelsfeest, teambuilding, teamuitje, Uitjes, vriendenweekend, vriendinnendag, vrijgezellenfeest, Wat te doen in Deurne

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 9:00u-17:00u
Dinsdag: 9:00u-17:00u
Woensdag: 9:00u-17:00u
Donderdag: 9:00u-17:00u
Vrijdag: 9:00u-17:00u
Zaterdag: 9:00u-17:00u
Zondag: 9:00u-17:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling