Introductie

De Biltse Duinen is een golfpark, geschikt zowel voor de startende golfer als voor de professional. In een oase van rust kunnen beoefenaars van golf hier heerlijk een balletje slaan. Op het golfterrein liggen de verschillende niveaus kriskras door elkaar heen en de negen holes die hier zijn te spelen, zijn vaak ook op iedere andere golfbaan te spelen. Startende golfers kunnen lessen volgen onder leiding van echte professionals. Wie de techniek van het golfen onder de knie heeft, kan de baan op om zelf te ervaren hoe het voelt een golfer te zijn. Op een ontspannen manier golven en genieten van een kleine, zelfstandige baan staat centraal bij de Biltse Duinen.

Ga naar de website van de Biltse Duinen

Historie en populariteit

De Biltse Duinen is een golfpark met een bijzondere geschiedenis. Tot 1980 bevond zich op de plek waar vandaag de dag in de vrije natuur de golfsport wordt beoefend, een natuurbad. Oude elementen zijn bewaard gebleven en respect voor de historie is dan ook overal in terug te zien. Ook al is de golfbaan klein, het park is groot in de eigen sfeer. Omdat het golfpark geschikt is voor zowel de beginnende speler als voor de gevorderde golfer, is het zeer geliefd bij vele mensen. De Biltse Duinen verwelkomt dan ook jaarlijks tal van golfliefhebbers en belangstellenden voor deze sport.

Locatie

De Biltse Duinen is zeer fraai gelegen in de bossen van Bilthoven, een dorp dat behoort tot de gemeente De Bilt in de provincie Utrecht. De golfbaan is uitstekend te bereiken met eigen vervoer vanuit alle delen van ons land.

Programma / activiteiten

Het golfpark de Biltse Duinen beschikt over een 9 holes baan, bestaande uit diverse niveaus, die door elkaar heen zijn gelegen. De baan is uitermate geschikt voor beginners en profs. Er is eveneens een geautomatiseerde driving range, inclusief twee afslagniveaus waar geoefend kan worden. Beginners kunnen lessen volgen en het geleerde op de fraai gelegen baan in praktijk brengen.

Het golfpark beschikt eveneens over een golfshop, waar gasten alles kunnen kopen wat voor de ultieme golfbeleving nodig is. Tot slot bevindt zich tevens een sfeervol restaurant op het terrein van de Biltse Duinen, waar bezoekers na hun golfspel kunnen genieten een hapje en een drankje.

Stats & tags


Bilthoven, Utrecht, Nederland
Golf, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling