Introductie

De Bios Drachten is een mooie bioscoop waar filmliefhebbers in de zeven zalen kunnen genieten van een actueel filmaanbod, topfilms van alle genres. Wekelijks presenteert het filmhuis een door hen geprogrammeerde film en regelmatig worden er bijzondere specials georganiseerd, bijvoorbeeld lekker dineren en gratis naar de film of de Ladiesnight waar alleen vrouwen welkom zijn. De bioscoop beschikt eveneens over een breed assortiment met eten en drinken, welke tevens in de zalen zelf genuttigd mogen worden. Voor een gezellig avondje uit is de Bios Drachten een uitgelezen plek.

Ga naar de website van de Bios Drachten

Historie en populariteit

In Drachten en omgeving is de Bios Drachten alweer heel wat jaren een begrip. Wie gezellig een filmpje wil kijken, begeeft zich naar deze bioscoop. Vanwege het gevarieerde filmaanbod, is dit uitstapje populair bij alle leeftijden. De Bios is eveneens een goed startpunt voor een avondje stappen, maar tevens een leuke afsluiter na een heerlijk etentje in de stad.

Locatie

De Bios Drachten is gelegen in Drachten, een plaats in de gemeente Smallingerland, in de provincie Friesland. De bioscoop is prima met eigen vervoer te bereiken en beschikt over diverse gratis parkeerplaatsen rondom het gebouw. Aangezien het filmhuis net achter het uitgaanscentrum is gelegen, is er op loopafstand een bushalte gelegen. De bios is zodoende ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Programma / activiteiten

De Bios Drachten is de ideale plek voor filmliefhebbers. Hier worden niet alleen de beste topfilms getoond, ook de nieuwste films worden niet overgeslagen. Zowel jong als oud kan hier genieten van films. De bioscoop beschikt eveneens over een heerlijk assortiment versnapering die bezoekers onder de film of tijdens de pauze kunnen nuttigen.

De bioscoop geeft een eigen, gratis stempelkaart uit. Een volle kaart geeft recht op één gratis kaartje. Daarnaast worden er geregeld acties en speciale avonden georganiseerd. Hierbij kan gedacht worden aan een Ladiesnight, een gezellig filmavond exclusief voor dames en Rutgers Bios Avontuur, een bezoek aan de bioscoop speciaal voor kinderen met een handicap. Voor kleuters is er de kleuterbioscoop, kinderen kunnen hun feestje vieren in de bioscoop en tieners kunnen kiezen voor film kijken en aansluitend bowlen. Mogelijkheden alom bij de Bios Drachten.

Stats & tags


Drachten, Friesland, Nederland
Bioscopen, Entertainment

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling