Introductie

De Bonte Wever is een fantastisch complex met een all-in hotel, waar mogelijkheden worden geboden om te zwemmen in een zwemparadijs en er genoten kan worden van totale ontspanning in de sauna. Op het gebied van sport en ontspanning zijn er nog veel meer mogelijkheden, variërend van bowlen tot een schoonheidsbehandeling in de beautysalon. Hier valt voor jong en oud van alles te beleven. Verder wordt er ook op uitgaansgebied een zeer divers programma geboden.

Ga naar de website van De Bonte Wever

Historie en populariteit

De Bonte Wever in Assen staat tot in de verre omstreken bekend om de compleetheid en veelzijdigheid op het gebied van sport, ontspanning, uitgaan en overnachtingsmogelijkheden. Recreatieve bezoekers komen hier dan ook graag naar toe voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Ook voor zakelijke aangelegenheden kan er gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van de Bonte Wever.

Locatie

De Bonte Wever is buiten het centrum van Assen, provincie Drenthe gelegen op een goed bereikbare locatie. Met het openbaar vervoer is het mogelijk om naar het treinstation Assen te reizen, waar vandaan het ongeveer twintig minuten lopen is naar de Bonte Wever. Maar, men kan ook de bus nemen vanaf het station en voor de deur van het hotelcomplex uitstappen. Met de auto kan vanaf de A28 de afslag Assen Zuid worden genomen, waarna bij de rotonde rechts, de Bonte Wever aan de rechterkant is gevestigd.

Programma / activiteiten

Activiteiten zijn er genoeg in de Bonte Wever en dan vooral op het gebied van sport, ontspanning en uitgaan. Er kan gebruik worden gemaakt van leuke arrangementen, die variëren van uitgaansarrangementen tot vergaderarrangementen tot aan brunchen op zondag. Wie aan 1 dag ontspanning niet genoeg heeft, kan eveneens overnachten in de Bonte Wever. Er zijn hiervoor diverse speciale hotelarrangementen beschikbaar gesteld.

Het vieren van (kinder)verjaardagen is ook zeker een aanrader, want er zijn leuke activiteiten om uit te kiezen, zoals zwem je zot, schoonheidsfestijn en ontmoet de wevers. Bij de Bonte Wever is zodoende genoeg te doen, zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Stats & tags


Assen, Drenthe, Nederland
Bowling, Evenementen, fitness, hotel, ontspanning, schoonheidssalon, sportief, zakelijk, zwembad

Overige informatie

Openingstijden

Maandag: 9:00u-17:00u
Dinsdag: 9:00u-17:00u
Woensdag: 9:00u-17:00u
Donderdag: 9:00u-17:00u
Vrijdag: 9:00u-17:00u
Zaterdag: 9:00u-17:00u
Zondag: 9:00u-17:00u

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling