Introductie

De Eendraght is een multifunctioneel centrum dat bezoekers vele mogelijkheden heeft te bieden. Het centrum beschikt onder meer over een zwembad met alle voorzieningen die je mag verwachten van een modern zwembad, zoals een onderwater zitbank, onderwater expositie, een zwemmersbar, een waterglijbaan van maar liefst 71 meter lang en een café-restaurant voor frisse en warme versnaperingen. Daarnaast beschikt het centrum nog over een sporthal en vier vergader- en feestzalen. De Eendraght biedt bezoekers zodoende een gevarieerd aanbod met culinaire, sportieve, gezellige en verfrissende mogelijkheden.

Ga naar de website van De Eendraght

Historie en populariteit

De Eendraght is alweer heel wat jaren voor publiek geopend. Sinds 1974 is het sport- en vergadercentrum aan de Sportlaan 2 te Hellevoetsluis gevestigd. In 1997 heeft het complex nog een grondige renovatie met een flinke uitbreiding ondergaan. Vanaf dat moment heeft Sportfondsen Hellevoetsluis de exploitatie in handen. De Eendraght is populair bij jong en oud en mag dan ook jaarlijks bezoekers van alle leeftijden verwelkomen.

Locatie

Zwembad De Eendraght is gelegen in de gemeente Hellevoetsluis, in de provincie Zuid-Holland. Het zwembad is met eigen vervoer uitstekend te bereiken. Met het openbaar vervoer is het wat moeilijker bereikbaar. Bezoekers die van ver komen dienen vanuit Rotterdam de bus te nemen richting Hellevoetsluis.

Programma / activiteiten

Zwembad De Eendraght biedt haar gasten meer dan allen rustig heen en weer zwemmen. Het complex beschikt over een wedstrijdbad, recreatiebad, een instructiebad, duikplank, zwemmersbar, een 71 meter lange glijbaan, een stroomversnelling, peuterbadje en een whirlpool. Daarnaast kunnen bezoekers relaxen in de Turkse stoombaden, een kleurtje opdoen onder de zonnebank of deelnemen aan diverse wateractiviteiten zoals Aqua-cycling, Aqua-robic en waterfitness.

De sporthal en vergaderzalen behorende bij De Eendraght bieden vele sportieve activiteiten, maar zijn ook geschikt voor vlooienmarkten, feesten, muzikale uitvoeringen, bruiloften, recepties, cursussen, workshops en vergaderingen. In het gezellige sportcafé met restaurant kunnen bezoekers van De Eendraght terecht voor een eenvoudige of uitgebreide, feestelijke maaltijd.

Stats & tags


Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Nederland
Sport, Zwembaden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling