Introductie

De Heeren van Suylighem is een sfeervolle locatie voor het houden van een groots feest tot wel 1500 personen. Je kunt hier ook bowlen en binnen barbecueën.

Ga naar de website van De Heeren van Suylighem

Historie en populariteit

In 2011 is De Heeren van Suylighem uitgebreid met de mogelijkheid om binnen te barbecueën. De locatie is in trek bij bruidsparen en jongeren.

Locatie

In het Gelderse Zuilichem, ten westen van Zaltbommel, ligt De Heeren van Suylighem. De verbinding met het openbaar vervoer is niet optimaal: eenmaal per uur stopt er een bus op 10 minuten loopafstand. Met de auto is het party- en bowlingcentrum echter uitstekend bereikbaar.

Programma / activiteiten

De Heeren van Suylighem beschikt over 6 verschillende zalen. De totale capaciteit is 1500 personen! Elke zaal is sfeervol en gezellig ingericht. Bijzonder zijn de barbecue-tafels: grote tafels waar je zelf met je gasten, familie en vrienden kunt barbecueën. Tevens kun je hier steengrillen, gourmetten, spiezengrillen of gebruik maken van een super-de-luxe buffet. Ook kun je bij De Heeren van Suylighem bowlen. Er zijn 10 banen in een bijzondere setting. Je kunt een arrangement boeken, of alleen een spelletje bowlen doen. Het Bowlingbos biedt ook een kleine kaart en er is een leuke bar met zitjes. Elke zaterdag wordt er een jongerenavond georganiseerd. Gezellig kletsen, dansen en een drankje doen met je vrienden! In samenwerking met bedrijven uit de omgeving biedt De Heeren van Suylighem ook arrangementen aan met paintball en een scooter puzzeltour. ‘s Zomers is het terras open.

Stats & tags


Zuilichem, Gelderland, Nederland
Bowling, Sport

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling