Introductie

Zwemmen, midgetgolfen, voetbalgolf en zonnen aan het IJsselmeer. De Hege Gerzen biedt volop mogelijkheden voor een ontspannen of sportief dagje uit. Ook een plek voor bruiloften, kinderfeestjes en andere arrangementen.

Ga naar de website van De Hege Herzen

Historie en populariteit

Voetbalgolf is iets nieuws in Nederland. De voetbalgolfbaan van De Hege Gerzen is de eerste van Friesland.

Locatie

Aan het IJsselmeer, ten westen van het Friese Lemmer, ligt De Hege Gerzen in het plaatsje Oudemirdum. Met de auto is het recreatiepark uitstekend bereikbaar. Komt u met het openbaar vervoer? Houdt dan rekening met een wandeling van 20 minuten vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Vanaf De Hege Gerzen kunt u ook een ontdekkingstocht maken door het Friese Gaasterland. Ook een combinatie met een bezoek aan Lemmer is de moeite waard.

Programma / activiteiten

Recreatiepark De Hege Gerzen bestaat uit een zandstrand aan het IJsselmeer met apart peuterbad, een midgetgolfbaan, een paviljoen, voetbalgolf, zonneweide, snackbar, voetbalveld en volleybalveld. Ook zijn er speeltoestellen aanwezig, voor iedere leeftijd is er iets te ontdekken en beleven. Voetbalgolf is een mix van golf, voetbal en midgetgolf. U trapt de bal in zo weinig mogelijk keren in de hole. Het parcours ligt op zo’n 6 hectare en kijkt uit over het IJsselmeer. U kunt deelnemen met groepen vanaf 10 personen.
De entreekosten voor het strand met speeltoestellen en sportvelden zijn zeer schappelijk. Voor midgetgolf en voetbalgolf betaalt u een meerprijs. Er zijn voordelige combinatiekaarten verkrijgbaar die toegang geven tot die extra activiteiten. Het recreatiepark is open van april tot en met oktober. De eerste maand is De Hege Gerzen alleen ‘s weekend geopend. De rest van het seizoen is het park dagelijks open.

Stats & tags


Oudemirdum, Friesland, Nederland
Dieren & Natuur, Recreatiegebieden

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling