Introductie

Verkleden, urenlang spelen (binnen en buiten) en dan… op naar het waterfeest in het overdekte zwemparadijs Plons. Een verrassende dag in een prachtige setting. Neem je zwembroek mee!

Ga naar de website van De Holle Bolle Boom

Historie en populariteit

De Holle Bolle Boom is onderdeel van De Bongerd. Dit bedrijf bestaat uit het speelpark, een camping en sfeervolle horecagelegenheden. In 2010 heeft camping De Bongerd de Zoover Award ontvangen voor het beste Nederlandse campingpark.

Locatie

Het speelpark ligt in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn, tussen Alkmaar en Schagen. Het is uitstekend bereikbaar met de auto. Komt u liever met het openbaar vervoer? Geen probleem: de bushalte bevindt zich op vier minuten loopafstand van het park.

Programma / activiteiten

Meer afwisseling op een dag kan haast net. De Holle Bolle Boom heeft zoveel verrassends te bieden. Er is een schitterend waterparadijs, met regenbuien, trampolines in waterstralen, glijbanen en nog veel meer. Het water in Plons is 25 centimeter diep en daardoor geschikt voor zelfs de allerkleinste bezoekers. Binnen vind je bijzondere speeltoestellen. Dus niet zomaar een glijbaan, maar een glijbaan in het donker en een glijbaan waarbij je een vrije val maakt. Is het mooi weer, dan kun je buiten eindeloos spelen met zand en water, roetsjen met de 30 meter lange kabelbaan, dwalen door het doolhof en nog meer moois. Het park heeft een unieke en verzorgde uitstraling, net als de drie horecagelegenheden. Er is het pitstopbuffet, waar een drankje en een snelle hap verkrijgbaar zijn. Gezonde snacks , buffet en verse maaltijden vindt u bij Het Klokhuis. Bij familiehuis De Stamboom kunt u à la carte dineren. Het nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan. Wanneer u verblijft op campingpark De Bongerd, dan heeft u gratis toegang tot de Holle Bolle Boom. Het park is op drie dagen na het gehele jaar geopend.

Stats & tags


Tuitjenhorn, Noord-Holland, Nederland
Entertainment, Pretparken

Overige informatie

Geen openingstijden opgegeven

Reacties & ervaringen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst. Geef een beoordeling!

Schrijf een beoordeling